“Ми все повернемо”: Джамала розповіла про зустріч з президентом США Байденом — пообіцяв повернути співачці дім

Повномасштабна вторгнення росії на територію України — це не початок війни. На жаль, деякі люди забувають, що напад розпочався ще з анексії Кримського півострова.

Україна стала найбільш обговорюваною країною у 2022 році. На жаль, причиною цього резонансу є не якісь культурні або економічні здобутки, а кровопролитна війна. Про нас заговорили, втім це відбулось доволі пізно. Свого часу, світ не надав значної уваги окупації Криму російськими загарбниками, що стало причиною сьогоднішніх подій.

Співачка кримськотатарського походження Джамала ледь не з першого дня анексії кричала на всі боки про незаконне від’єднання. Жінка неодноразово розповідала про ті буремні події в її рідному Криму. Вона згадує, що після так званого “референдуму”, безліч її рідних та знайомих виходили на мітинги та вимагали відступу росії. На жаль, це не зупинило агресора, і у Джамали та тисяч інших жителів відібрали дім.

Джамала на Євробаченні 2016
Джамала на Євробаченні 2016

Цю трагедію жінка проносить крізь свою творчість. На пісенному конкурсі “Євробачення” вона здобула перемогу завдяки композиції “1944”, яка розповідає про жорстокі та незаконні депортації кримських татар з Криму до Казахстану і Таджикістану.

Наприкінці 2022 року Джамала мала змогу поспілкуватись із президентом США Джо Байденом. Відбулась зустріч на церемонії нагородження Центру Кеннеді у Вашингтоні. Це щорічна премія, яку вручають людям, які зробили значний внесок в розвиток американської культури. Джамала була однією із запрошених гостей заходу. Нещодавно вона дала інтерв’ю журналу Vogue, де нарешті зізналась, про що говорила із президентом.

Співачка розповіла Байдену, що народилась в Криму, але не може приїхати туди, оскільки росія окупувала півострів. Після такого чуттєвого зізнання гарант міцно обійняв Джамалу та пообіцяв, що неодмінно поверне їй дім. Жінка додала, що ці обійми змусили переживати навіть охорону.

Схожі статті

Колеги ненавиділи Узерлі сильніше, ніж Хюррем Султан в гаремі у “Величному столітті”: все через один вчинок

Найпопулярнішим турецьким серіалом можна по праву вважати багатосерійну драму "Величне століття", яка розтягнулася на велику кількість сезонів та подарувала світу нову Роксолану.

Даша Астаф’єва приховує, що вийшла заміж за молодого багатія: обранець на 10 років молодший – блогер

Скандальний блогер Богдан Беспалов заявив, що одна із найкрасивіших жінок в українському шоубізі Даша Астаф'єва таємно вийшла заміж. Що відомо про її обранця та перша реакція знаменитості.

Опубліковано знімок Кацуріна із зататуйованим торсом. На фото він не сам: поруч не Надя, а чоловік (ФОТО)

Надя Дорофєєва заінтригувала Мережу фотографією, на якій її чоловік блогер та ресторатор Михайло Кацурін разом зі своїм близьким другом готують вечерю. Що дивного було на знімку?

Фіналістка “Холостяка” Яна Соломко вдруге вийшла заміж та поділилася кадрами зі свята: знову дружина

Знаменита співачка Яна Соломко, яка не так давно оскандалилася в Україні через свою позицію, знову вийшла заміж. Ексклюзивними кадрами з торжества вона поділилася 27 березня.

“Дика Ребрик у строю”: 42-річна Лілія Ребрик сміливо продемонструвала себе в боді після третіх пологів

15 березня 2024 року ведуча та актриса Лілія Ребрик народила третю доньку, а вже за два тижні з'явилася на фото в ефектному образі, що підкреслює фігуру.

Нова коханка Мурата Налчаджиоглу виклала в мережу нові спільні фото: вже вивів у світ, як нову дружину

Ще кілька місяців тому турецький бізнесмен Мурат Налчаджіоглу з'являвся на публічних заходах і освідчувався зовсім іншій жінці. Все дуже круто змінилося.