Євген Кошовий зізнався, у кого хотів би знову закохатися: жінка зі світлим кольором волосся і світлими очима

Євген Кошовий відомий та неймовірно популярний український комік, актор, сценарист, ведучий та просто чоловік. Життя Євгена дуже цікавить багатьох українців, особливо, життя його родини та дружба з президентом.

Кошового всі знають як актора студії “Квартал 95”, який просто незамінний, оскільки зіграти так, як це робить Кошовий неможливо. Багато років він був просто актором “Кварталу”, але це для широкого загалу, а насправді Євген займає досить високу позицію у всій корпорації, він і сценарист і керівник. Тобто, обов’язків у Євгена вистачає.

Євген Кошовий
Євген Кошовий

А з того часу, як Володимир Зеленський очолив крісло президента України, всі організаційні моменти студії та корпорації лягли на плечі Кошового. Тому, все, що ми зараз бачимо на своїх кранах плоди роботи Жені й величезної команди професіоналів.

Але у своєму щільному графіку Кошовий знаходить час для інтерв’ю. А його персона зараз дуже популярна, оскільки він як був, так і залишається найкращим другом Володимира Зеленського, то зацікавленість до його персони стає ще більшою. Але насправді Женя не часто погоджується на розмови на камеру, бо має більш важливі справи.

Та зовсім нещодавно Олексій Суханов зміг відверто поговорити з Кошовим і взяти у нього інтерв’ю. На каналі “Говорить Суханов” можна почути відповіді Євгена про президента, волонтерство, своїх друзів військових, про проєкти якими він зараз займається. А також, про особисте життя.

Так, у бліц-опитуванні Олексій запитав у Жені у кого б він знову закохався, на що Кошовий одразу сказав, що закохатися він зміг би тільки у свою дружину Ксенію. Адже разом вони з самої молодості й жодного разу ніхто з них не пошкодував про шлюб та всі прожиті роки разом.

Кошовий на інтерв'ю
Кошовий на інтерв’ю

Женя дійсно відчуває себе неймовірно щасливим поруч з Ксенією і вдячний їй за двох чудових доньок і ті відчуття, які вона дарує йому протягом всього життя.

Схожі статті

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.

Няньчить як рідну: 55-річна Надія Матвєєва розповіла про свою малечу, якій 4 з половиною роки (ФОТО)

Надія Матвєєва показала у соціальних мережах свою улюблену Семі, якій 4 з половиною роки: "Радію за людей, які відчувають щось подібне до своїх домашніх улюбленців".

“Пишу і реву”: 39-річний Віталій Козловський зізнався, чому йому довелося залишити кохану дружину та сина

Нещодавно у популярного українського співака народився первенець. Проте, вже зараз, чоловік вимушений покинути родину. Віталій повертається на передову, щоб продовжити військову службу.

“Як можна дарувати, а потім ділити” – Ексдружина Остапчука Горняк розповіла нові подробиці поділу майна

Конфлікт поділу майна шоумена Володимира Остапчука та його ексдружини, нотаріусині Христини Горняк триває. Днями Горняк розкрила нові подробиці сімейної драми.