“Я їй дуже із цього приводу співчуваю”. Козловський висловився про дочку Сумської, яка залишилась в москві

Знаменитий український виконавець Віталій Козловський вперше публічно прокоментував ситуацію, в якій опинилася Ольга Сумська через свою дочку-москвичку.

2015 року Ольга Сумська здивувала своїх фанатів заявою про те, що її старша дочка Тоня Паперна мріє переїхати до російської федерації та отримати там громадянство. Акторка підкреслила, що дане бажання ніяким чином не пов’язано з політичними поглядами дівчини.

Але вже через декілька років стало зрозуміло, що у Тоні виникають серйозні проблеми з реалізацією своїх планів. Російська влада не поспішала надавати їй необхідні документи. Врешті-решт, все вирішилося абсолютно іншим шляхом: Паперна вийшла заміж за російського актора Володимира Яглича. У молодої родини вже двоє спільних дітей та розкішний будинок у передмісті. Станом на 24 лютого 2022 Антоніна разом зі своїм благовірним знаходилася у себе вдома..

Віталій Козловський публічно висловився про дочку Ольги Сумської

Віталій Козловський публічно висловився про дочку Ольги Сумської

Ольга В’ячеславівна неодноразово була вимушена виправдовуватися перед аудиторією за те, що її дочка залишається у країні-агресорі та не говорить про свою позицію публічно. Далі більше, акторка заблокувала доступ українцям до особистої сторінки в соціальній мережі Instagram, а сама тим часом відвідувала світські заходи і навіть знімалася у російській кінокартині.

Нещодавно Віталій Козловський дав ексклюзивне інтерв’ю для Слави Дьоміна і отримав запитання стосовно своєї зіркової подруги Ольги Сумської, яка тепер вимушена нести тягар відповідальності за вибір своєї дочки. Зокрема співак зізнався, що дуже співчуває артистці, але зрозуміти її не здатен.

“Це її біль. Насправді я її не зрозумію, тому що в мене такої ситуації немає, але я їй дуже з цього приводу співчуваю. Я не уявляю, що вона переживає. Тим більше, вона постійно виступає для військових, на передову мало не їздить”, – відповів артист.

Донька Ольги Сумської Тоня Паперна кардинально змінила імідж
Віталій Козловський публічно висловився про дочку Ольги Сумської

Нагадуємо, що Антоніна Паперна також не приїхала на похорон своєї бабусі Ганни Іванівни Опанасенко-Сумської, яка померла 24 лютого.

Схожі статті

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.