Бував у різних монастирях, а тепер сидить у рідні на шиї: де зараз і чим займається старший син Ніни Матвієнко

Родина Ніни Матвієнко є однією із найбільш популярних та обговорюваних в українському шоу-бізнесі. Згадують сім'ю в доволі різному контексті. Здебільшого, це стосунки доньки співачки з Арсеном Мірзояном. Втім, мало хто знає, що у Ніни Митрофанівни є старший син.

Постать Ніни Матвієнко стала монументальною в Україні. Своєю творчістю і талантом вона надихає багатьох. Крім того, Ніна Митрофанівна стала однією із творців сучасного українського музичного мистецтва. Не менш важливим є той факт, що жінка плекає виключно українську культуру, без шароварщини та низькосортної музики. Втім, шоу-бізнес не був би шоу-бізнесом, якби аудиторія та ЗМІ не критикували зірок, і не ставили незручні та провокаційні запитання. Ніна Матвієнко не виняток, адже її неодноразово розпитували про старшого сина.

І це не дивно, адже молодша донка співачки Тоня пішла по стопам матері й присвятила себе вокалу. Дівчина доволі медійна особистість, тому про її творче та особисте життя прихильники знають чимало. А от із сином Ніни Матвієнко ситуація дещо інша.

Сім'я Ніни Матвієнко
Сім’я Ніни Матвієнко

Куди зник та чим займається син Ніни Матвієнко?

Іван Матвієнко є старшою дитиною в сім’ї видатної співачки. На відміну від сестри, він не прихильник медійного способу життя. Саме тому про чоловіка доволі мало інформації. Відомо, що Іван з юності дуже любив мистецтво та Боже Слово. Наразі сину Ніни Мтавієнко 50 років. Вже більше 15 років Іван служить в храмі. Постригтись у ченці було давньою мрією Івана, про яку він тривалий час не наважувався сказати своїй сім’ї.

Син Ніни Матвієнко
Син Ніни Матвієнко

Однак все минуло доволі добре, оскільки мати чоловіка дала своє благословення синові. Невдовзі після того, як чоловік постригся в ченці, він змінив ім’я Іван на церковне Янурій. Близько 12 років він прожив у Бахчисараї в Свято-успенському монастирі. Однак, як тільки розпочала окупація Криму, син Ніни Матвієнко виїхав звідти.

Зараз Янурій проживає в Ніжині та служить Українській Православній Церкві. Для того, щоб утримувати себе, чоловік заробляє іконописом, і має чималі успіхи в цьому ремеслі.

Схожі статті

Марічка Падалко перевірила, чим Клопотенко годує українських школярів: “Забрав в наших дітей цукор і сіль”

Навколо нового меню для українських школярів точаться запеклі баталії. Одні підтримують новаторство, інші категорично проти. Хто правий, перевіряла Марічка Падалко.

Олександр Пономарьов повідомив про поповнення в сім’ї розповів про свої емоції: “Я її показую вперше”

Співак Олександр Пономарьов дав онлайн-інтерв'ю, де вперше показав шанувальникам свого малюка, який лиш нещодавно з'явився у нього. Артист не стримував емоцій в ефірі.

Вікторія Маремуха, Євген Клопотенко та Леся Нікітюк: чому все більше зірок обирають вільні стосунки?

Модель класичної родини обирають більшість сімей. Проте, є виключення. Деякі українські зірки обрали для себе вільні стосунки, але чому вони зробили такий вибір?

Вікна з квартири колишньої дружини Дзідзьо виходять на маєток Андрія Данилка: як виглядає будинок Сердючки

Співачка Slavia поділилась знімками зі свого вікна, як виявилось, артистці відкривається вигляд на розкішний будинок на Хрещатику, в якому живе Андрій Данилко. Як виглядає квартира знаменитості?

Камалія вразила розкішним образом у мілітарі стилі: ось яку красу проґавив бізнесмен Мохаммад Захур

Камалія, як і більшість українських виконавців, активно долучається до благодійних заходів, що присвячені зборам коштів на потреби ЗСУ. Днями зірка показала ефектний образ на одному з таких вечорів.