Маша Єфросиніна публічно натякнула на пластичну операцію та вказала, де саме: “Два шари таких стояли”

Знаменита українська телеведуча Маша Єфросиніна публічно натякнула що вдалася до пластичної хірургії після пологів. Усі деталі в нашій статті.

Тема пологів та вагітності зараз зірками підіймається дуже часто. Завдяки особистим блогам знаменитості мають можливості показати своїм підписникам через що проходять, якого досвіду набувають, з якими складнощами зіштовхуються.

Тим часом ті зірки, що стали відомими 10-20 років тому, і у той самий період народжували зберегли таїнство появи своїх спадкоємців на світ при собі, адже не мали платформ для того, аби детально розповісти про все, що з ними відбувалося. Тим не менш, ніколи не буває пізно надолужити втрачене.

Маша Єфросиніна публічно натякнула на пластичну операцію

Маша Єфросиніна
Маша Єфросиніна публічно натякнула на пластичну операцію

Нещодавно Маша Єфросиніна та Оля Полякова випустили новий епізод шоу “Дорослі дівчата”, який повністю присвятили тематиці вагітності, пологів та післяпологового відновлення.

Зокрема, під час розмови зірки перейшли до теми змін у зовнішності. Так, Оля Полякова зізналася, що її тіло зазнало неабиякого стресу, а натомість Маша навпаки змогла позбавитися зайвих кілограмів та відновитися. Хіба що ведучій не пощастило з молочними залозами, які серйозно постраждали від натурального годування. Однак, вона публічно натякнула, що виправила цей нюанс.

“Мене вагітність просто оздоровила. Я з першою вагітністю схудла на 17 кілограмів. Вся моя вага зайва пішла. Увесь мій гормональний фон налаштувався повністю як годинничок. І я була така красива, в мене заколосилось волосся. Ані волосинки не випало, жодної розтяжки. А ще в мене був шостий розмір або сьомий. Вони так налилися. І вони отак дві кулі такі стояли. В мене ніби стіл тут стояв. Знаєш можна було Класти тарілки, чай, каву пити з нього. Просто отак от роздуло, і єдине, що в моєму тілі постраждало — це г*уди”

Після початого Оля Полякова заявила, що бачила предмет розповіді Маші, і не побачила там жодної проблеми, на що ведуча відповіла, що проблеми вже немає:

“Вже нормально. Угу!”

При цьому Єфросиніна багатозначно давала зрозуміти мімікою, що все не так просто. Тим не менш, як саме їй вдалося виправити ситуацію не розповіла.

Схожі статті

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.

Няньчить як рідну: 55-річна Надія Матвєєва розповіла про свою малечу, якій 4 з половиною роки (ФОТО)

Надія Матвєєва показала у соціальних мережах свою улюблену Семі, якій 4 з половиною роки: "Радію за людей, які відчувають щось подібне до своїх домашніх улюбленців".

“Пишу і реву”: 39-річний Віталій Козловський зізнався, чому йому довелося залишити кохану дружину та сина

Нещодавно у популярного українського співака народився первенець. Проте, вже зараз, чоловік вимушений покинути родину. Віталій повертається на передову, щоб продовжити військову службу.

“Як можна дарувати, а потім ділити” – Ексдружина Остапчука Горняк розповіла нові подробиці поділу майна

Конфлікт поділу майна шоумена Володимира Остапчука та його ексдружини, нотаріусині Христини Горняк триває. Днями Горняк розкрила нові подробиці сімейної драми.