Юрій Нікітін розповів, як насправді почувається Андрій Данилко після важкої хвороби та повної втрати голосу

Знаменитий український продюсер Юрій Нікітін прокоментував стан здоров'я Андрія Данилка та розповів, як зірка почувається на даний момент. Чи вилікувався артист?

Впродовж 10 років у мережі безперервно з’являються новини про важкий діагноз Андрія Данилка. Спочатку команда артиста ігнорувала дану інформацію, але згодом спростувала. Сталося це якраз напередодні повномасштабної війни в Україні.

Андрій розповів, що в нього порушені циркадні ритми. Натомість з російської федерації постійно приходили розповіді про те, що Вєрка насправді знаходиться у глибокій депресії після того, як її заборонили в’їзд Україну та роками цькували в пресі.

Юрій Нікітін розповів, як насправді почувається Андрій Данилко

Андрій Данилко їде на інший кінець планети
Юрій Нікітін розповів, як насправді почувається Андрій Данилко

Сам Андрій не приховував, що був глибоко ображений на російську владу і на примирення з нею іти не збирався. Що вже й казати про його почуття після 24 лютого. Тоді Данилко вперше розповів, що російська влада намагалася його використати та заманювала до себе на концерти, від яких він навідріз відмовлявся.

Півроку Данилко знаходився у своїй квартирі поряд з Крещатиком, влітку вирушив у великий концертний тур світом, мета якого була абсолютно благодійна — зібрати кошти для українців. Цієї весни він мав продовжитися Європі та Сполучених Штатах Америки, однак фанатам співака прийшла неприємна новина: після ларингіту у артиста сталося ускладнення, через які він втратив голос. Мова йде про крововиливу голосові зв’язки, і Андрій потребував термінового лікування та реабілітації.

Після місяця терапії він повернувся на сцену, заявивши, що почувається набагато краще. Нещодавно Юрій Нікітін прокоментував стан здоров’я зірки та розповів, чи дійсно це так.

“Артист почувається набагато краще, ніж місяць тому, коли довелося перенести тур через те, що Данилко втратив голос. Але, на радість, зараз все більш-менш. Не так швидко, як хотілося б, але приходить у норму. І те, що бачу я в нашому щоденному спілкуванні, він почувається набагато краще, ніж раніше”, – розповів продюсер у Rostyslove Production.

Варто відзначити, що Вєрка Сердючка зібрала аншлаги абсолютно повсюди, ще раз нагадавши світу, як її люблять глядачі.

Схожі статті

Тіна Кароль показала, як має виглядати справжня “жінка на мільйон”: стерва, на яку хочеться дивитися (ФОТО)

Усі, хто уважно стежить за творчістю Тіни Кароль, знають, що артистка не шкодує грошей на свої сценічні костюми. Лише один плащ для кліпу "Стерва" обійшовся артистці у кругленьку суму.

Ірина Горова розповіла, чи шкодує, що Потап став батьком її сина Андрія: “Гени, звісно, взагалі клас”

У нещодавньому інтерв'ю ексдружина репера Потапа відверто розповіла про взаємини єдиного сина Андрія із батьком. Хлопець зізнався, що повпливало на якість їхніх стосунків.

“У саму десяточку”: Катерина Бужинська відзначила річницю весілля із чоловіком-іноземцем – як це було

Українська співачка Катерина Бужинська у 10 річницю шлюбу з чоловіком-іноземцем оприлюднила фото з їхнього весілля, яке з розмахом пройшло Болгарії 23 квітня 2014 року.

Тимчасовий американець Олександр Еллерт з “Холостячки” заявив, що на ньому тримається економіка США

Ексбойфренд акторки Ксенії Мішиної Олександр Еллерт розповів про фінансові труднощі життя в Америці. Як шоумен виїхав за кордон під час повномасштабного вторгнення?