Джамала стала “хрещеною мамою” для дорослих молодиків та передала їм безцінний досвід – за сім’ю забула?

"Євробачення-2023" набирає все більших обертів та різних обговорень в мережі. Представники від України, гурт "TVORCHI" розповіли, як ставляться до Джамали.

Щорічний пісенний конкурс “Євробачення” артистам дарує право, щоб заявити про себе та свою країну, як гідних уваги та перемоги. Цього року дана грандіозна подія мала відбутися в Україні, але у зв’язку з війною, гостей приймає Велика Британія, яка зайняла 2-ге місце торік.

Відомо, що на виступ гурту “TVORCHI” очікуємо відразу на фіналs, адже вони представники країни-переможця попереднього конкурсу. Співатимуть під номером 19. Електронний дует із Тернополя було засновано у 2018 році. За період творчої діяльності було випущено чотири альбоми, куди увійшли україномовні та англомовні композиції.

Представники на Євробаченні від України, гурт TVORCHI

Творчий шлях хлопці розпочали вдома, на звичайній кухні, пишучи тексти та музику під них. Перший трек було випущено 30 травня 2017 року. Колектив переміг у нашому національному відборі й тепер мають честь представляти Україну в Ліверпулі.

Також хлопці зізналися, як ставляться до Джамали, переможниці “Євробачення-2016”. За словами співаків, для них ця жінка стала справжньою хрещено матір’ю та прикладом для наслідувань. Вони зустрілися за кулісами відкриття “Євробачення”, де артистка вразила своїм виконанням пісні.

“Особлива людина в нашому творчому житті. Можна сказати, хрещена мама, кожну настанову якої, ми дуже цінуємо. Зустрілися за кулісами офіційного відкриття “Євробачення”, де вона заспівала так, що зажималися серця”, – розповідають “TVORCHI”.

Бажаємо тільки перемоги нашим артистам, бути впевненими в собі та пам’ятати, що українці – співоча, сильна та незламна нація.

Схожі статті

Хто він – непростий колишній Могилевської: не може її забути, згадує на кожному кроці і зайшов надто далеко

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська не так давно розповіла про нового чоловіка у своєму житті. Завдяки Валентину вона нарешті відчула себе щасливою.

Це був не піар-хід: Руслана Писанка знайшла своє щастя в 47 і стала дружиною молодшого за себе бізнесмена

Руслана Писанка змогла знайти своє кохання в 47 років, незважаючи на невдалі спроби: як телеведуча та акторка познайомилась зі своїм майбутнім чоловіком?

Міні-копія, тільки без переднього зуба: Юрій Горбунов показав свого первістка, який не хоче в школу

Продюсер Юрій Горбунов у перервах між відрядженнями та гастролями із задоволенням проводить час із сім'єю – коханою дружиною та двома синами.

Після пластики стали, що сестри: молода дружина Павліка показала родичку, на яку стала дуже схожа

Молода дружина Віктора Павлика Катерина Репяхова показала найрідніших людей, які давно мешкають за кордоном. Двоє фото вже зробили собі пластику.

Анастасія Приходько розповіла про хворобу та зізналась, хто винен у погіршенні її здоров’я: “Серце та тиск”

Знаменита українська співачка Анастасія Приходько вразила зізнанням про те, що в неї значно погіршилося здоров'я. Також артистка розповіла, що саме стало причиною.

Від кохання до ненависті один крок: чому Єфросиніна ворогує з Горбуновим, Кондратюк з Козловським та інші

В українському шоу-бізнесі часто виникають непорозуміння між зірками, серед них опинились: Ольга Фреймут та Сергій Притула, Віталій Козловський та Ігор Кондратюк, Маша Єфросиніна та Юрій Горбунов.