Нова дружина Остапчука Катерина Полтавська розвіяла міф, що різниця у віці заважає – з коханим одні захоплення

Молода обраниця Володимира Остапчука Катерина Полтавська продемонструвала, що вік для їхньої пари не відіграє ключової ролі. В доказ цього показала спільне захоплення на двох.

Телеведучий Володимир Остапчук наробив чимало помилок у своєму житті, через що неодноразово жалкував. Проте наразі пообіцяв собі не повторювати всього, що було в минулому у нових стосунках.

Нова дівчина Володимира Остапчука

Скандальні розлучення зробили цю медійну персону найбільш обговорюваною за період творчої активності. Перша колишня дружина Олена Войченко публічно звинуватила чоловіка в численних зрадах, що супроводжувалися постійними “каяттями”, що цього більше не повториться.

Другий шлюб з нотаріусом Христиною Горняк повен таємниць та недомовленостей, адже публіка досі не дізналася справжню причину розлучення у 2022 році. Наразі триває поділ майна між колишніми, але справа розвивається досить в повільному темпі, бо її поставлено на пазу.

Катерина Полтавська розвіяла міф, що різниця у віці заважає

У своєму Instagram-блозі нова обраниця шоумена, Катерина ділиться повною ідилією, щасливими відео, де Володимир її обіймає, цілує, дивиться закоханим поглядом, а також показує, як проводять своє дозвілля.

Цього разу Полтавська зуміла з ноткою гумору довести, що їхня різниця у віці, 16 років, не грає великої ролі у житті та навіть похизувалися спільним захопленням. Дівчина показала, як вони з коханим на пляжі, наповнені атмосферою романтики, грають ракетками з настільного тенісу в бадмінтон.

Катерина Полтавська розвіяла міф, що різниця у віці заважає

“Купив сьогодні й весь день просить з ним пограти. А ви про якусь різницю у віці кажете”, – розповідає Катерина.

Катерина Полтавська розвіяла міф, що різниця у віці заважає

Схожі статті

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.

Няньчить як рідну: 55-річна Надія Матвєєва розповіла про свою малечу, якій 4 з половиною роки (ФОТО)

Надія Матвєєва показала у соціальних мережах свою улюблену Семі, якій 4 з половиною роки: "Радію за людей, які відчувають щось подібне до своїх домашніх улюбленців".

“Пишу і реву”: 39-річний Віталій Козловський зізнався, чому йому довелося залишити кохану дружину та сина

Нещодавно у популярного українського співака народився первенець. Проте, вже зараз, чоловік вимушений покинути родину. Віталій повертається на передову, щоб продовжити військову службу.

“Як можна дарувати, а потім ділити” – Ексдружина Остапчука Горняк розповіла нові подробиці поділу майна

Конфлікт поділу майна шоумена Володимира Остапчука та його ексдружини, нотаріусині Христини Горняк триває. Днями Горняк розкрила нові подробиці сімейної драми.