“Українська мордяка”: Маша Єфросиніна розповіла, як вибирала ім’я для свого сина – думала буде Алан

Телеведуча Маша Єфросиніна розповіла, як хотіла назвати синочка східним ім'ям, але натомість вийшов Олександр. Чому в останній момент жінка змінила хід подій?

Вагітність – особлива пора для жінки, яка любляче виносить маля під своїм серцем. Нерідко до народження нащадка, молоді матусі говорять з животиком та навіть кличуть малюка на ім’я, який ще не з’явився на світ.

У новому випуску “Дорослих дівчат” на каналі в YouTube Єфросиніної, вони з Олею Поляковою обговорили досить делікатну тему, як проходили пологи, про стереотипи вагітності та ділилися своїми цікавими історіями в цей незабутній період життя.

Єфросиніна пригадала моменти, які пов’язані з народженням другої дитини, синочка Олександра. Виявляється, що Маша прагнула дати малюкові східне ім’я, адже чоловік Тимур має не зовсім українське походження, тому Алан гармонійно поєднувався з прізвищем “Хромаєв”.

Телеведуча розповідає, що майже всю вагітність ласкаво говорила з сином та упродовж всього часу до самих пологів називала хлопчика Аланом, адже стовідсотково була впевнена, що так будуть звати її малюка.

Маша Єфросиніна з сином
Маша Єфросиніна з сином

Старша донька Нана була проти, щоб так звали братика та й сам чоловік зірки пестливо називав сина не Аланом, а Мармеладом, адже в Тимура був дальній родич – Мармелад Хромаєв.

Але, як тільки син народився і його батьки побачили, то Маша вирішила, що це точно не Алан й вирішили дати йому популярне українське ім’я – Олександр.

“Народився він не Алан. Цей богатир з щоками, це українська така мордяка народилася красива. Я під час вагітності завжди називала його: Алан, Аланічка, а Тимур казав не роби цього, він буде Мармеладом”, – розповіла Єфросиніна.

Схожі статті

Євген Кошовий розсекретив, ким хоче стати його 16-річна дочка і оцінив її амбіції: “Стадіон, то стадіон”

Знаменитий український комік Євген Кошовий висловився на рахунок майбутнього своєї дочки та розповів, ким вона збирається стати у майбутньому.

Колеги ненавиділи Узерлі сильніше, ніж Хюррем Султан в гаремі у “Величному столітті”: все через один вчинок

Найпопулярнішим турецьким серіалом можна по праву вважати багатосерійну драму "Величне століття", яка розтягнулася на велику кількість сезонів та подарувала світу нову Роксолану.

Даша Астаф’єва приховує, що вийшла заміж за молодого багатія: обранець на 10 років молодший – блогер

Скандальний блогер Богдан Беспалов заявив, що одна із найкрасивіших жінок в українському шоубізі Даша Астаф'єва таємно вийшла заміж. Що відомо про її обранця та перша реакція знаменитості.

Опубліковано знімок Кацуріна із зататуйованим торсом. На фото він не сам: поруч не Надя, а чоловік (ФОТО)

Надя Дорофєєва заінтригувала Мережу фотографією, на якій її чоловік блогер та ресторатор Михайло Кацурін разом зі своїм близьким другом готують вечерю. Що дивного було на знімку?

Фіналістка “Холостяка” Яна Соломко вдруге вийшла заміж та поділилася кадрами зі свята: знову дружина

Знаменита співачка Яна Соломко, яка не так давно оскандалилася в Україні через свою позицію, знову вийшла заміж. Ексклюзивними кадрами з торжества вона поділилася 27 березня.

“Дика Ребрик у строю”: 42-річна Лілія Ребрик сміливо продемонструвала себе в боді після третіх пологів

15 березня 2024 року ведуча та актриса Лілія Ребрик народила третю доньку, а вже за два тижні з'явилася на фото в ефектному образі, що підкреслює фігуру.