Живучи в Італії, дивиться російські канали: мама Віталія Козловського залежна від ЗМІ сусідів – підтримує їх?

Український співак Віталій Козловський ексклюзивно в інтерв'ю повідомив, як жінка, яка подарувала йому життя залежна від російських ЗМІ. Невже мама зірки підтримує "сусідів"?

Забути та викреслити з пам’яті початок страху, втоми та відчаю після 24 лютого – неможливо. Повномасштабна війна дала поштовх для розуміння всім, що ми не “братні народи”. Нині більшість зірок українського шоу-бізнесу намагаються переходити на рідну мову та направити творчість в новий, патріотичний напрямок.

Співак Віталій Козловський спеціально для інтерв’ю телеведучому Славі Дьоміну розповів, що нараз спілкується виключно українською мовою, за що наш народ дуже тішиться. Проте є інша сторона медалі – його матуся, яка, виявляється, заглядає до російських новин, які найчастіше постають щобільше пропагандою, аніж правдою.

Віталій Козловський розповів про фінансові труднощі
Віталій Козловський

Слава Дьомін у своєму новому відео згадав за цю ситуацію. Так, на маму Козловського, яка живе в Італії достатньо впливає російське телебачення, адже вона переглядає їхні канали. Через це Віталій намагається не обговорювати політичні теми, аби не провокувати конфлікти.

В голові у його мами не все так однозначно. Це, як у багатьох людей, що проживають в країнах Європи, на яких має великий вплив російська пропаганда. Сам Віталій говорить, що з нею нема про що говорити, адже вона перебувала в Україні тиждень, а далі знову поїхала у своє життя в Італію.

Додав, вона не застала таких страшних моментів, які мають наразі всі українці. Їй незнайомі звуки сирен та ранішні тривоги. Також Козловський зазначив, що не боїться повісток й ухилятися від них не буде.

Схожі статті

Вікна з квартири колишньої дружини Дзідзьо виходять на маєток Андрія Данилка: як виглядає будинок Сердючки

Співачка Slavia поділилась знімками зі свого вікна, як виявилось, артистці відкривається вигляд на розкішний будинок на Хрещатику, в якому живе Андрій Данилко. Як виглядає квартира знаменитості?

Камалія вразила розкішним образом у мілітарі стилі: ось яку красу проґавив бізнесмен Мохаммад Захур

Камалія, як і більшість українських виконавців, активно долучається до благодійних заходів, що присвячені зборам коштів на потреби ЗСУ. Днями зірка показала ефектний образ на одному з таких вечорів.

Найсильніша людина світу Василь Вірастюк ефектно “перепросив” перед Іво Бобулом: і Потапу теж дісталося

Чоловіки ніяк не можуть залишити конфлікт, що трапився понад 8 років тому. Іво Бобул хоче особистих та щирих вибачень, а Вірастюк не розуміє, чому повинен просити пробачення.

Кароль і Полякова пасуть задніх: Дорофєєва “обскакала” колег та зібрала 6000000 гривень за півтори години

Відома українська співачка Надя Дорофєєва та блогер Міша Лебіга встановили абсолютний рекорд. За півтори години прямого ефіру інфлюенсери зібрали 6 мільйонів гривень.