З вусатим молодиком: екс-дружина Потапа Ірина Горова показалася на публіці з новим чоловіком – заміна реперу?

Після розлучення з репером, продюсером Потапом, Ірина Горова довго перебувала у статусі самотньої жінки. Вона важко переживала розрив, але впевнена, що її доля чекає попереду.

Новина про розрив сім’ї у 2016 році, яку колишнє зіркове подружжя повідомили публіці, стала деяким шоком. Наразі вони запевняють, що залишилися в хороших, дружніх відносинах, адже мають спільного сина та бізнес.

Вони не робили з цього гучного скандалу, не виливали бруд на одне одного, однак Горова все ж зізналася, що пережила розлучення з Олексієм вкрай важко. Зазначила, що вони сварилися, коли були в шлюбі й під час розлучення. Проте час минав, а тому колишнім згодом вдалося порозумітися.

Ірина Горова полишила Україну
Ірина Горова та Потап

Горова додала, шлюб розпався, бо з часом зрозуміли, що дуже різні. Варто згадати, що причиною розлучення преса вважає саме нинішню дружину Потапа – Настю Каменських, яким приписували роман ще задовго до офіційного шлюбу.

Наразі своє особисте життя розкривати публіці не планує й тримає все в суворій таємниці. Велику частину своїх сил вона присвячує роботі та світським заходам на яких з’являється. Проте нещодавно постала з новим, симпатичним молодиком, з яким досить гармонійно поєднуються ззовні.

Ірина Горова показалася з новим чоловіком

Так, на світлині в соціальній мережі Instagram Горова показала спільну світлину, як виявилося згодом, молодого артиста під псевдонімом OTOY. Обидвоє постали на “Євробаченні-2023”, де Ірина зазначила, що пишається його виступом.

“Вперше відчула себе справжньою блогеркою. Євробачення-2023 і шоу “Ну що ти, Горова” Залишу тут на згадку. P.S. OTOY, пишаюсь. Крутий старт”, – написала Ірина.

Схожі статті

Вікна з квартири колишньої дружини Дзідзьо виходять на маєток Андрія Данилка: як виглядає будинок Сердючки

Співачка Slavia поділилась знімками зі свого вікна, як виявилось, артистці відкривається вигляд на розкішний будинок на Хрещатику, в якому живе Андрій Данилко. Як виглядає квартира знаменитості?

Камалія вразила розкішним образом у мілітарі стилі: ось яку красу проґавив бізнесмен Мохаммад Захур

Камалія, як і більшість українських виконавців, активно долучається до благодійних заходів, що присвячені зборам коштів на потреби ЗСУ. Днями зірка показала ефектний образ на одному з таких вечорів.

Найсильніша людина світу Василь Вірастюк ефектно “перепросив” перед Іво Бобулом: і Потапу теж дісталося

Чоловіки ніяк не можуть залишити конфлікт, що трапився понад 8 років тому. Іво Бобул хоче особистих та щирих вибачень, а Вірастюк не розуміє, чому повинен просити пробачення.

Кароль і Полякова пасуть задніх: Дорофєєва “обскакала” колег та зібрала 6000000 гривень за півтори години

Відома українська співачка Надя Дорофєєва та блогер Міша Лебіга встановили абсолютний рекорд. За півтори години прямого ефіру інфлюенсери зібрали 6 мільйонів гривень.