Все трапилося ще до гучного розлучення: Горову помітили під час поцілунку з іншим, поки Потап відвернувся

Розлучення Ірини Горової та Потапа залишилося далеко в минулому, але деякі події виглядають абсолютно інакше, якщо подивитися на них у контексті згодом отриманих новин.

Про рішення розлучитися Ірина Горова та Потап повідомили журналістам 2016-го року. Тоді зіркове подружжя не було щедрим на деталі. Лише через декілька років вони зізналися, що тривалий час не жили разом до офіційного розриву.

А вже 2019-го Олексій Потапенко вразив шанувальників повідомленням про весілля з Настею Каменських. Правда про це торжество також не була оголошена одразу. Через рік репер та його екс-підопічна розповіли, що церемонія не була справжньою. Побралися зірки багато років тому у Лас-Вегасі в оточенні найближчих друзів, а торжество в київському лісі було нічим іншим, як святкуванням річниці.

Ірину Горову помітили під час поцілунку з іншим

Стосунки Потапа з першою дружиною здавалися ідеальними. Але деякі події та кадри виглядають зовсім інакше, якщо подивитися на них в контексті того, що на той момент пара вже була не разом. Наприклад, 2016 року, ще до того, як стало відомо про розлучення в мережі з’явився кадр, на якому Ірина цілує іншого чоловіка, поки Олексій поруч і дивиться в іншу сторону.

Ірина Горову помітили під час поцілунку з іншим

Так, на кадрі продюсерка постала з режисером Леонідом Колосовським, який на той момент співпрацював з лейблом. Зокрема, між зірками були доволі близькі товариські стосунки, і подібна взаємодія для них була абсолютно звичною.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні Потап потрапив у скандал у зв’язку зі своєю невірністю. Так, екс-підопічна звинуватила продюсера у зрадах дружині Насті Каменських. Причому, знаменита пара жодним чином не відреагувала на дану інформацію, і лише через декілька тижнів спростувала її.

А зараз виконавці живуть у розлуці. Настя Каменських знаходиться у своєму будинку під Києвом, а Олексій перебуває за кордоном, за що його регулярно критикують. Подружжя підкреслює, що мови про розлучення навіть не йде, і в них все в порядку. Однак, преса та шанувальники все одно схиляються до думки, що щось не гаразд. Тим часом Ірина Горова намагається максимально обмежити доступ публіці до свого особистого життя.

Схожі статті

Тіна Кароль показала, як має виглядати справжня “жінка на мільйон”: стерва, на яку хочеться дивитися (ФОТО)

Усі, хто уважно стежить за творчістю Тіни Кароль, знають, що артистка не шкодує грошей на свої сценічні костюми. Лише один плащ для кліпу "Стерва" обійшовся артистці у кругленьку суму.

Ірина Горова розповіла, чи шкодує, що Потап став батьком її сина Андрія: “Гени, звісно, взагалі клас”

У нещодавньому інтерв'ю ексдружина репера Потапа відверто розповіла про взаємини єдиного сина Андрія із батьком. Хлопець зізнався, що повпливало на якість їхніх стосунків.

“У саму десяточку”: Катерина Бужинська відзначила річницю весілля із чоловіком-іноземцем – як це було

Українська співачка Катерина Бужинська у 10 річницю шлюбу з чоловіком-іноземцем оприлюднила фото з їхнього весілля, яке з розмахом пройшло Болгарії 23 квітня 2014 року.

Тимчасовий американець Олександр Еллерт з “Холостячки” заявив, що на ньому тримається економіка США

Ексбойфренд акторки Ксенії Мішиної Олександр Еллерт розповів про фінансові труднощі життя в Америці. Як шоумен виїхав за кордон під час повномасштабного вторгнення?