Після новини про розлучення з Захуром Камалія зізналась, що через півроку стане нареченою: “Вже в листопаді”

Найбагатша співачка України через місяць після зізнання про розлучення з чоловіком Мохаммадом Захуром заявила, що вже в листопаді одягне сукню нареченої.

Не так давно популярна українська співачка Камалія повідомила про розлучення з чоловіком Мохаммадом Захуром після 20 років шлюбу. Шанувальники навіть не здогадувалися, що пара проходить через кризу, і що ця криза може вилитися у рішення розійтися. Далі більше, у бізнесмена та артистки є спільні діти — двійнята Арабелла та Мірабелла. Заради дочок екс-подружжя зберігає дружні та гармонійні стосунки і регулярно бачиться.

Камалія зізналась, що через півроку стане нареченою

Камалія і Захур возз'єдналися після новини про розлучення та просять побажати їм удачі
Камалія зізналась, що через півроку стане нареченою

Також артистка активно відвідує батьківщину свого колишнього чоловіка Пакистан. Наприклад, нещодавно вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram новий відеоролик, на якому постала у розкішній сукні, виконаній у традиційних мотивах від пакистанського дизайнера Шазії Кіяні.

Примітно, що це не перша співпраця Камалії разом з молельєркою. Артистка повідомила у дописі до відео, що з’явиться у листопаді на її модному показі і буде одягнена у весільну сукню. Тож шанувальники отримують ексклюзивну можливість побачити артистку у ролі нареченої.

Це стане особливим подарунком для її фанатів, адже їм так і не довелося побачити, як Камалія виходила заміж за Мохаммада Захура. Дані кадри являються ексклюзивними і не знаходяться у вільному доступі.

Артистка відгуляла 20 років тому традиційне Пакистанська весілля, яке для неї організував чоловік. Про його задумку вона не здогадувалася до самого кінця, вважаючи, що їде на весілля до друзів чоловіка.

Нагадуємо, що не так давно співачка розповіла про конфлікт, який стався в її родині. Так як у Захура колишня дружина росіянка падчерка артистки Таня дуже бурхливо реагує на висловлювання співачки про громадян російської федерації. Підприємець зайняв позицію своєї дочки, чим дуже сильно образив благовірного. Восени минулого року співачка забрала свої речі та повернулася з Великобританії до України. З тих пір екс-пара живе окремо.

Схожі статті

Сумська розповіла, що дочка залишила їй перед тим, як покинути маму заради москви: на згадку від Паперної

Відома українська акторка Ольга Сумська вперше за довгий час публічно пригадала про свою старшу дочку та розповіла про спогад, який залишився від спадкоємиці.

Куди так швидко летить час: 42-річна Лілія Ребрик тільки народила, а найменшій донечці вже місяць (ФОТО)

Відома телеведуча Лілія Ребрик святкує 1 місяць своєї найменшої донечки: зірка показала у соціальних мережах, як проводить час зі всіма своїми доньками. Подробиці.

Аніта Луценко одягла червоний купальник із “Рятувальників Малібу” та показала свій шовковий персик (ФОТО)

Відома фітнес-тренерка Аніта Луценко вразила своїх підписників зовнішнім виглядом: в якому образі з'явилась спротсменка та чим саме здивувала шанувальників?