Світлана Лобода на концерті в Грузії поцілувала фанатку та постала з прапором України – таки українка

Артистка, яка донедавна співала тільки російськомовні хіти Світлана Лобода змінила свою позицію й повністю стала на бік України. Показала, як пройшов її концерт в гостинній Грузії.

Відомо, що співачка Світлана Лобода будувала успішну кар’єру на території російської федерації. Проте після повномасштабного вторгнення музична виконавиця з родиною переїхала до Латвії й боялася, що не встигне виїхати.

Лобода розповідає, що розуміє, чому її хотіли залишити в росії, адже в неї велика аудиторія росіян, яка приєдналася до неї за часів життя в “сусідів”. Проте деякі українці та й певна кількість колег такій щирості не вірять.

Світлана Лобода перерахувала ще один мільйон гривень на відбудову домівок
Світлана Лобода

Лише після тижня повномасштабної війни Світлана заговорила про війну на Батьківщині, але з єдиним нюансом – мовчала, що винуватцем цього всього є росія. Проте в березні вирішила адаптуватися перед українцям й публічно заявляти, що рф безцеремонно ввійшла на наші землі. Всі ці перипетії й посіяли зерно сумніву в справжності та щирості співачки.

Нещодавно артистка розповіла, як пройшов її концерт в приємній столиці Грузії – Тбілісі. На відео, яке Лобода опублікувала в Stories, вона на сцені постала з прапором України, нашим синьо-жовтим символом єдності, свободи та гідності. Ніжно поцілувала фанатку, яка підійшла до неї, аби сказати декілька приємних слів.

Світлана Лобода на концерті в Грузії поцілувала фанатку та постала з прапором України

Вона досі під великим враженням від виступу, тому вирішила поділитися емоціями ще й в дописі. Говорить, що для неї ця країна, де живе багато любові, гостинності, де співають і танцюють, як останній раз. Там перебуває багато її друзів й на деяку мить здається, що через одне рукостискання – знає кожного.

“Вчора був неймовірний концерт в Тбілісі. Я досі відчуваю, як б’ється енергія вчорашнього вечора і пережитих емоцій”, – розповіла Світлана.

Схожі статті

Вікторія Маремуха, Євген Клопотенко та Леся Нікітюк: чому все більше зірок обирають вільні стосунки?

Модель класичної родини обирають більшість сімей. Проте, є виключення. Деякі українські зірки обрали для себе вільні стосунки, але чому вони зробили такий вибір?

Вікна з квартири колишньої дружини Дзідзьо виходять на маєток Андрія Данилка: як виглядає будинок Сердючки

Співачка Slavia поділилась знімками зі свого вікна, як виявилось, артистці відкривається вигляд на розкішний будинок на Хрещатику, в якому живе Андрій Данилко. Як виглядає квартира знаменитості?

Камалія вразила розкішним образом у мілітарі стилі: ось яку красу проґавив бізнесмен Мохаммад Захур

Камалія, як і більшість українських виконавців, активно долучається до благодійних заходів, що присвячені зборам коштів на потреби ЗСУ. Днями зірка показала ефектний образ на одному з таких вечорів.

Найсильніша людина світу Василь Вірастюк ефектно “перепросив” перед Іво Бобулом: і Потапу теж дісталося

Чоловіки ніяк не можуть залишити конфлікт, що трапився понад 8 років тому. Іво Бобул хоче особистих та щирих вибачень, а Вірастюк не розуміє, чому повинен просити пробачення.