Названо ім’я першого тренера 13 сезону шоу “Голос країни”: рок-діва, яка запалила на Євробаченні

Шоу "Голос країни" протягом багатьох років створює справжні дива не лише для учасників, а й для глядачів, адже спостерігати за тим, що відбувається всередині неймовірно цікаво.

Всі проєкти, які створює телеканал 1+1 потрапляють у саме серце, оскільки ця велика команда чарівників робить неймовірні речі. Можна пригадати, як пройшли зйомки останніх випусків 12 сезону. Локацією стала станції київського метро “Майдан незалежності”. Уявити тільки, такий масштабний проєкт відзняти на станції, це щось нереальне, але, як виявилось, достатньо реальне.

Насправді продюсер довгий час вагалися, чи на часі зараз талант-шоу, але думка про те, що пісні лікують душі, стала поштовхом для створення нового сезону. І він, точно стане особливим. Оскільки зараз ми всі поранені, нам потрібен еліксир. А “Голос країни” є одним з них, адже таке шоу здатне розкривати таланти, давати шанс молодим артистам стати справжніми зірками українського шоу-бізнесу. Який, до речі, за останній рік розкрив себе з іншого боку.

Креативним та головним продюсером шоу є всім відомий Володимир Завадюк, який разом зі своєю великою командою професіоналів генерує ідеї, якими буде дивувати новий сезон проєкту. Відомо, що цей сезон буде присвячений саме українським пісням, нашій культурі, яка тече в наших жилах тисячоліттями, але по-справжньому ми її помітили лише зараз.

Щороку українські зірки займали чотири тренерських крісла. Незмінними тренерами стали Тіна Кароль і Дмитро Монатік. Але зараз нові часи і нові обличчя. Саме тому, продюсери активно цікавились думкою народу, питали, кого б люди хотіли бачити у червоних кріслах.

Звичайно заради цікавості потрібно тримати інтригу, але в кінці травня закінчиться кастинг для учасників, які пройдуть в етап сліпих прослуховувань. А от тренерський склад вже сформований повністю. Саме тому “Голос” починає розкривати імена зірок.

Першою зірковою тренеркою нового сезону стала неймовірна фронтвумен рок-гурту “The Hardkiss” Юлія Саніна. Співачку давно кликали на це місце, але Юля не погоджувалась. Проте її дуже люблять українці й вони багато разів писали, що хочуть побачити Саніну в одному з червоних крісел. Так і сталося.

Схожі статті

Артист чи удавальник? Чому Артема Пивоварова звинувачують у кривляннях та як він перепрошував у хейтерів

32-річного виконавця здавалося обожнює вся країна. Проте, навіть у цього талановитого чоловіка є хейтери, що буквально переслідують артиста.

Євген Кошовий розсекретив, ким хоче стати його 16-річна дочка і оцінив її амбіції: “Стадіон, то стадіон”

Знаменитий український комік Євген Кошовий висловився на рахунок майбутнього своєї дочки та розповів, ким вона збирається стати у майбутньому.

Колеги ненавиділи Узерлі сильніше, ніж Хюррем Султан в гаремі у “Величному столітті”: все через один вчинок

Найпопулярнішим турецьким серіалом можна по праву вважати багатосерійну драму "Величне століття", яка розтягнулася на велику кількість сезонів та подарувала світу нову Роксолану.

Даша Астаф’єва приховує, що вийшла заміж за молодого багатія: обранець на 10 років молодший – блогер

Скандальний блогер Богдан Беспалов заявив, що одна із найкрасивіших жінок в українському шоубізі Даша Астаф'єва таємно вийшла заміж. Що відомо про її обранця та перша реакція знаменитості.

Опубліковано знімок Кацуріна із зататуйованим торсом. На фото він не сам: поруч не Надя, а чоловік (ФОТО)

Надя Дорофєєва заінтригувала Мережу фотографією, на якій її чоловік блогер та ресторатор Михайло Кацурін разом зі своїм близьким другом готують вечерю. Що дивного було на знімку?

Фіналістка “Холостяка” Яна Соломко вдруге вийшла заміж та поділилася кадрами зі свята: знову дружина

Знаменита співачка Яна Соломко, яка не так давно оскандалилася в Україні через свою позицію, знову вийшла заміж. Ексклюзивними кадрами з торжества вона поділилася 27 березня.