Знаменитості, народжені в Ірпені та Бучі: Лобода, Коляденко, переможець “МастерШеф” Олександр Цвігун

За останній рік такі міста, як Ірпінь та Буча набули широкого розголосу через жахливі події. Адже саме в цих містах російські військовослужбовці дозволяли собі пневимовні жорстокості по відношенню до простих мирних жителів.

Буча, Ірпінь – це не просто міста, це біль для кожного українця. Звичайно, це не єдині міста, які жалюгідно, але занадто жорстоко намагалися стерти з лиця землі не менш жалюгідні росіяни, які ніколи не бачили нормального життя. На жаль, багато людей вже ніколи не побачать, як відновлять їхні домівки та міста. Але є й ті, хто вже повернувся, або збирається, бо міста потрохи відновлюються та живуть новим життям.

У кожному українському місті точно є хоча б одна відома людина, Ірпінь та Буча не виключення. Тому сьогодні ми вирішили розповісти, хто народився у цих героїчних містах.

Світлана Лобода

Світлана Лобода перерахувала ще один мільйон гривень на відбудову домівок
Світлана Лобода

Відома співачка Світлана Лобода багато років вважалася українською артисткою. Її творчість дуже любили українці, навіть тоді, коли Світлана обрала для себе розвиток і роботу у росії. Але коли її місто почали окуповувати, жінка повернулась до України й почала допомагати своєму рідному місту. А також Лобода досі намагається знову завоювати довіру свого народу та колег. Тож виходить, що така зірка, як Лобода була народжена в Ірпені.

Ірина Коляденко

Українська спортсменка Ірина Коляденко також народилась в Ірпені. борець вільного стилю, чемпіонка Європи 2021 року, призер чемпіонату світу 2019 року та чемпіонату Європи 2020 року, бронзовий призер Олімпійських ігор 2020.

Олександр Цвігун

Олександр Цвігун вдався до ніжних поцілунків
Олександр Цвігун

Переможець “МастерШеф. Професіонали-2” Олександр Цвігун не просто народився в героїчному місті Ірпінь, а ще й ледве зміг вибратися звідти, коли російські окупанти почали жорстоко знущатися з населення та з самого міста.

Схожі статті

Павлу Костіцину нічого не світить: Надія Матвєєва обрала в коханці чоловіка, якого старша на 20 років

Телеведуча Надія Матвєєва за останні два роки встигла дати багато інтерв'ю, де докладно розповіла про кардинальні зміни у своєму житті. Найголовніше - вона більше не самотня.

“Підійдуть і скажуть: та вона тобі не рідна”. Могилевська розповіла, чому ховає своїх прийомних дочок

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська дала ексклюзивний коментар на рахунок своїх дочок, зовнішність яких досі залишається великою загадкою.

Обличчя все молодше, сукні все коротші: як виглядає мама Дана Балана у свої 64 роки – вилита Тіна Кароль

Сьогодні, 29 березня, мамі зіркового наставника українського "Голосу" співака Дана Балана - молдавської телеведучої та співачки Людмилі Балан виповнилося 64 роки.

Теж покинула Україну і гайнула одразу до чоловіка: Каменських несподівано засвітилася за кордоном з Потапом

Після чуток про розставання, співачка Настя Каменських несподівано засвітилася з Потапом. Що робили "колишні" чоловік та дружина на одній кухні? Та хто в той момент був поруч?

Наталія Сумська розповіла про пророцтво, яке почула її мама, а потім і вона: “Прийде на світ Божий”

Знаменита українська акторка Наталія В'ячеславівна Сумська розповіла про неймовірну подію, яка сталася у житті її покійної матері Ганни Іванівни.

Оля Фреймут показала, як змінилася закордоном: обличчя, де час залишив слід, а не лікар уколами ботоксу

Телеведуча Оля Фреймут вперше за довгий час знялася у професійній фотосесії. Як відреагували на нові знімки знаменитості, її шанувальники? Читай далі у матеріалі.