Кінець кар’єри? Хто кинув 1+1 заради дітей: Таран живе у Франції, Стася Ровінська – в США, Фреймут – в Англії

Українські жінки завжди вважалися найгарнішими, але за останній рік всі впевнилися, що ми ще й найсильніші та найтурботливіші і виносливі. Це чиста правда, адже ми багато чого перенесли.

Багатьом зірками українського шоу-бізнесу довелося сидіти в Україні без роботи, оскільки багато сфер під час війни стали просто неактуальними. На жаль, так буває, що доля розпоряджається нашим життям певний період, але врешті-решт крізь час ми все беремо у свої руки. Велика кількість українок були вимушені переїхати з України в Європу. І здебільшого це жінки, які мають діточок. Мами в першу чергу завжди піклуються про безпеку дітей, саме тому у перші місяці війни на кордоні були неймовірні черги.

Від кого Лідія Таран народила доньку
Лідія Таран з донькою у Франції

Зірки телебачення не виключення, оскільки в першу чергу вони жінки й матусі, які піклуються про своїх дітей. Наприклад, зірка ТСН Лідія Таран має дочку Василину, заради якої жінка вирішила переїхати до Франції, а також забрала свою маму. Нині вже рік Ліда живе за кордоном і там же працює та навчається в університеті. Поки що жінка не збирається повертатися додому, адже в столиці все ще небезпечно, до того ж її квартира постраждала від російських атак. Тож, поки що у Франції в Лідії почалося нове життя, де вона навчається, працює та підтримує Україну.

Оля Фреймут
Оля Фреймут

Теж саме стосується й головну ревізорку України Ольгу Фреймут, вона зустріла війну у Франції, адже саме там жінка хотіла відсвяткувати свій ювілей, але не вийшло. Саме тому крізь час Оля зі своїми молодшими дітьми переїхала в Англію, адже там живе її старша дочка Злата. Оля вирішила не сидіти без діла й знайшла собі роботу за фахом. Нині Фреймут далеко не тележурналіст. Жінка влаштувалась у газету, де веде свою колонку про Україну.

А от Стася Ровінська переїхала у США і проміняла свою кар’єру телеведучої заради безпеки своїх дітей. Поки що Стася не знайшла можливості працювати за фахом в Америці, натомість вона зі своєю родиною в безпеці та поруч. А це насправді дорогого коштує зараз.

Схожі статті

Тіна Кароль показала, як має виглядати справжня “жінка на мільйон”: стерва, на яку хочеться дивитися (ФОТО)

Усі, хто уважно стежить за творчістю Тіни Кароль, знають, що артистка не шкодує грошей на свої сценічні костюми. Лише один плащ для кліпу "Стерва" обійшовся артистці у кругленьку суму.

Ірина Горова розповіла, чи шкодує, що Потап став батьком її сина Андрія: “Гени, звісно, взагалі клас”

У нещодавньому інтерв'ю ексдружина репера Потапа відверто розповіла про взаємини єдиного сина Андрія із батьком. Хлопець зізнався, що повпливало на якість їхніх стосунків.

“У саму десяточку”: Катерина Бужинська відзначила річницю весілля із чоловіком-іноземцем – як це було

Українська співачка Катерина Бужинська у 10 річницю шлюбу з чоловіком-іноземцем оприлюднила фото з їхнього весілля, яке з розмахом пройшло Болгарії 23 квітня 2014 року.

Тимчасовий американець Олександр Еллерт з “Холостячки” заявив, що на ньому тримається економіка США

Ексбойфренд акторки Ксенії Мішиної Олександр Еллерт розповів про фінансові труднощі життя в Америці. Як шоумен виїхав за кордон під час повномасштабного вторгнення?