Дружина переможця “Голосу країни” Романа Сасанчина після місяця в Польщі заявила, що не залишала чоловіка

Роман Сасанчин відомий український співак, який вхопив зірковість ще у дитинстві, коли здобув перемогу у талант-шоу "Голос.Діти". А згодом ще й у дорослому "Голосі країни".

Роман все в своєму житті робить на совість, тобто, віддається справам чи людям на сто відсотків, бо відчуває відповідальність за свої слова та дії. Саме тому у свої 10 рочків хлопець знайшов можливість аби поїхати у Київ на конкурс. І вже там маленький Рома проявився настільки сильно, що запам’ятався всім суддям та учасникам і глядачам. І цей сміливий, хоч і важкий крок став для Сасанчина поштовхом у кар’єрі та у житті.

Коли Рома виріс, він почав більш серйозно займатися розвитком свого голосу, оскільки це не просто справа, яка йому подобається, а ще і його покликання, бо співає хлопець дійсно класно. Він гідний того, аби стати справжньою зіркою.

Та окрім життя на сцені, у Роми ще є й особисте життя, яке також розвивалось дуже швидко та навіть, можна сказати рано. Вже у свої 18 Сасанчин зустрів своє справжнє та, здається, єдине кохання у житті. І цю дівчину, яка підкорила серце Романа, звати Іванна. Пара познайомилась у компанії друзів і з того часу вони почали спілкуватися, потім зустрічатися, а згодом й жити разом.

Нині пара виховує маленьку донечку Елізабет, якій вже трохи більше року. Варто сказати, що до дитини Рома був абсолютно готовий і звісно, він цього хотів, адже впевнений у своєму виборі.

Іванна й Елізабет зараз знаходяться у Польщі, але весь час війни, вони були в Україні, тому, чого зараз поїхали до Польщі невідомо. Та Іванна дуже відверта зі своїми підписниками, тому, вона часто відповідає на різні запитання. І днями у дівчини спитали, чому вона залишила свого Романа вдома самого.

“Ми його не залишали. Ми тільки дали йому час на реалізацію його задумів” – сказала Іванна.

Сторіс Іванни
Сторіс Іванни

Тож, за їхні стосунки можна не перейматися, тому, все в родині Романа добре, і незабаром вся родина буде разом.

Схожі статті

57-річна Ольга Сумська публічно звернулася до 75-річної Алли Пугачової: таке міг бачити тільки Галкін

Відомій співачці Аллі Пугачовій виповнилось 75 років та вона отримала безліч привітань від зірок, зокрема від української акторки Ольги Сумської: як це було?

Дмитро Коляденко розкрив таємницю про взаємини з Іриною Білик: “цього” у зірок немає вже давно

Знаменитий український телеведучий те що в мене Дмитро Коляденко дав ексклюзивний коментар на рахунок стосунків з Іриною Білик, вразивши правдою про деталі.

Імпозантний театрал з каштановими кучерями: як виглядає пасинок Наталії Сумської Георгій Хостікоєв

Син легендарного українського актора театру та кіно Анатолія Хостікоєва, зрідка з'являється в публічному просторі. Однак днями Георгій Хостікоєв опублікував нову світлину у свій особистий фотоблог.