Надя Дорофєєва вразила сумою зібраних коштів в американському турі – гідна конкуренція Кароль та Каменських

Українська співачка Надя Дорофєєва активно вносить зібрані кошти на потреби країни, аби наблизити її до перемоги. Розповіла, якою сумою володіє після туру в Америці.

Після 24 лютого українські зірки активізувалися на своєму так званому полі бою, щоб і свої сили направити на перемогу, яку неодмінно здобудемо. Хтось влаштовує благодійні концерти країнами світу, хтось волонтерить, а деякі працюють на інформаційному фронті, щоб ми знали найсвіжішу та найактуальнішу інформацію.

Популярна музична виконавиця Надя Дорофєєва приємно вразила своїх фанів благодійними концертами та сумою коштів, які їй вдається збирати завдяки своєму таланту. Без відпочинку, нормального сну та часу проведеного з коханим – все заради грошей, які неабияк допоможуть нашим хлопцям.

Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва вразила сумою зібраних коштів в американському турі

Так, у своєму Instagram, в новому дописі зірка поділилася, як пройшов її співочий тур “Сенси”, загальною сумою, яку зібрала, а також повідомила, на що й кому вони будуть відправлені. Не приховує своєї втомленості після такої кількості концертів.

“Мій перший сольний американський тур. Зараз – півтори години без сну, скоро Варшава. Так, дуже втомлена, але є результат. Ми зібрали 1 000 000 гривень! І це тільки середина туру. Половина суми перерахована на реабілітацію та протезування нашим військових, 500 тисяч – йде на допомогу ЗСУ. І це надихає мене ще наполегливіше працювати, щоб приносити користь своїй країні”, – поділилася Дорофєєва.

Така колосальна праця дійсно гідна поваги від українського народу. Коли кожен свідомий громадянин буде допомагати навіть мінімальною сумою або речами для постраждалих  – серед нас пануватиме ще більше об’єднаності проти ворога.

Схожі статті

Камалія вразила розкішним образом у мілітарі стилі: ось яку красу проґавив бізнесмен Мохаммад Захур

Камалія, як і більшість українських виконавців, активно долучається до благодійних заходів, що присвячені зборам коштів на потреби ЗСУ. Днями зірка показала ефектний образ на одному з таких вечорів.

Найсильніша людина світу Василь Вірастюк ефектно “перепросив” перед Іво Бобулом: і Потапу теж дісталося

Чоловіки ніяк не можуть залишити конфлікт, що трапився понад 8 років тому. Іво Бобул хоче особистих та щирих вибачень, а Вірастюк не розуміє, чому повинен просити пробачення.

Кароль і Полякова пасуть задніх: Дорофєєва “обскакала” колег та зібрала 6000000 гривень за півтори години

Відома українська співачка Надя Дорофєєва та блогер Міша Лебіга встановили абсолютний рекорд. За півтори години прямого ефіру інфлюенсери зібрали 6 мільйонів гривень.

Прийомний син Лілії Подкопаєвої поступив у престижний виш США: за рік навчання там можна дім купити

Лілія Подкопаєва поділилась зі своїми прихильниками чудовою новиною, її 18-річний прийомний син вступив до університету в США, де за навчання в ньому потрібно витратити кругленьку суму.