Тіна Кароль розповіла, які стосунки вибудувала з єдиним сином від Огіра Веніаміном: “Йому це подобається”

Тіна Кароль відома українська співачка, яка є прикладом для багатьох жінок, змогла підкорити серця мільйонів українців своїм талантом і особистістю.

Кароль славиться не лише своїм талантом і неймовірним, унікальним тембром голосу, а ще й своєю людяністю та великим щирим серцем. Тіна здається дуже сильною і вольовою жінкою, так і є. Але попри цей образ у жінки ще і є неймовірно тендітна душа, яка завжди прагне допомогти тим, кому це дійсно потрібно.

Тіна з сином
Тіна з сином

Насправді про вчинки Кароль вже давно відомо багатьом. Певно, багато хто пам’ятає, як звук придбала квартиру для переможця “Голосу країни”. На той момент це був настільки зворушливий момент, що у всіх її колег та людей у глядацькій залі потекли сльози. Тіна вміє приємно дивувати, це факт.

Всі ми звикли бачити її в образі справжньої діви. Багато хто навіть побоюється співачку, адже її образ неймовірно сильний та може зачарувати. Але лише для одного чоловіка в цьому світі Тіна Кароль проста людина, мама, сестра і друг в одному обличчі. Для свого сина Веніаміна співачка немає жодних масок. З ним вона відчуває себе вільно. А сам Ваня вважає зіркову масу своєю подругою та союзником, адже так його виховала Тіна.

В одному з інтерв’ю зірка розповідала, що вона нічого ніколи не забороняє синові, адже чим більше заборон, тим більше порушення правил. Тому вона рідко сварить сина, бо він вільний у своєму виборі, тому не робить нічого поганого чи неадекватного.

“Я так намагаюсь його виховати, що він знає, що я мама. Але я мама тільки тоді, коли він взагалі некеруючий. А в цілому, я йому завжди друг. Ось такі у нас відносини з ним” – прокоментувала Тіна.

Тіну Кароль помітили з молодим красенем за кордоном
Тіну Кароль розповіла про стосунки з сином

Також вона додала, що навкруги її всі сприймають, як сестру Вені, навіть у шкоді йому кажуть, що його мама, як сестра для нього. І головне, що хлопцеві це подобається.

Схожі статті

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.

“Намагаюся не спілкуватися”: вагітна Джамала повідомила, що розірвала багаторічні стосунки і назвала причину

Знаменита українська співачка Джамала дала ексклюзивний коментар на рахунок своїх рідних з Криму, з якими вона намагається на даний момент не спілкуватися. В чому причина?

Чому всі так дивуються? Блогер розкрив неприємні деталі роману Сергія Танчинця з піарщицею “Без обмежень”

Лідер гурту "Без обмежень" Сергій Танчинця підігріває чутки про роман зі своєю піарщицею. А поки що всі дружно обговорюють, блогер Богдан Беспалов видав порцію неприємних подробиць.

Багатодітна сім’я: кохана Святослава Вакарчука та матір його спадкоємців показала третю дитину – це дівчинка

Знаменита українська продюсерка Євгенія Яцута, як виявилося, має дочку від попередніх стосунків. У якому складі насправді проживає сім'я Святослава Вакарчука?

Замість Налчаджиоглу: Лілія Реус знову вирушила на відпочинок – стало відомо, хто склав їй компанію

Колишня дружина Мурата Налчаджиоглу українська візажистка Лілія Реус вирушила на відпочинок, де на неї чекали найближчі та рідні люди. Про турецького бізнесмена забула назавжди.

“Зі мною складно”: 46-річна Ірина Горова вперше після розлучення з Потапом розповіла, чи вільне її серце

Продюсерка Ірина Горова вирішила поділитись подробицями особистого життя та розповіла, чи перебуває наразі в стсоунках: що відомо про стан жінки?