“Треба” – Володимир Ярославський показав, як йому роблять крапельниці: Що сталося з суддею МастерШеф?

Володимир Ярославський став неймовірно талановитим і відомим шеф-кухарем, який готує найкращих восьминогів у Києві та незмінним суддею у кулінарному проєкті "МастерШеф".

Володимира вважають одним з найвпливовіших і найталановитіших шеф-кухарів України. І він дійсно дуже гідний цього звання, оскільки чоловік вкладає всього себе у професію та віддається на повну. Ярославський вже навіть не думає про створення родини, оскільки у нього великі плани на роботу. Нещодавно чоловік зізнався, що він знову студент і поділився своїми планами на написання докторської роботи. А це займає неймовірно багато часу та натхнення.

Володимир Ярославський
Володимир Ярославськ

Ярославський багато працює, його ресторан відчиняє свої двері для персоналу о 6 ранку, аби підготувати всі процеси для відкриття. А зачиняється ресторан аж ввечері. І майже завжди Володимир теж залишається зі своєю командою на роботі.

Але попри свої ресторани Ярославський має ще й багато роботи за межами ресторанів. Та здоров’я не гумове, так, чоловік активно займається спортом, постійно відвідує спортзал, але для повноцінного функціонування важливим є не лише спорт і гарно збалансоване харчування, а ще й вітаміни та різноманітні процедури.

Так, днями чоловік налякав своїх підписників фотографією з лікарні. Виявляється, що Ярославський робить крапельниці, але для чого, він не сказав, написав лише таку фразу:

“Періодично роблять крапельниці – треба по здоров’ю, але перший раз роблять у руку” – написав Володимир.

Сторіс Ярославського
Сторіс Ярославського

Певно шеф-кухар має певні проблеми зі станом свого здоров’я, але якщо він робить це регулярно, то можна зробити висновок, що чоловік просто крапає собі вітаміни або спеціальні розчини для профілактики. Тож, перейматися не варто.

Схожі статті

Надя Дорофєєва розповіла про весілля з Мішею Кацуріним: двічі розлученим батьком двох маленьких дітей

Відома українська співачка Надя Дорофєєва вперше прокоментувала своє таємне весілля з ресторатором Мішею Кацуріним та зізналась, чи поладнала з дітьми коханого від першого шлюбу.

Чи повернеться колись Дзідзьо і чому він цього не хоче? Плани співака вийшли назовні: “Будуть інші часи”

2 роки тому Михайло Хома повідомив про те, що ставить на паузу сценічну діяльність його персонажа Дзідзьо. Увесь цей час артист виступав під своїм справжнім ім'ям з доволі серйозною програмою.

Куди зник завойовник жіночих сердець Олег Винник: “Я бачив цей сон крайніх 10-15 разів”. Подробиці

Відомий співак Олег Винник вийшов на зв'язок та пояснив причину свого тривалого зникнення: де наразі перебуває артист та чим займається весь цей час?