48-річний Святослав Вакарчук відповів Соловій за роман з Жаданом і показав нову фаворитку: “Ти щаслива”

Український співак Святослав Вакарчук презентував новий трек з відомою музичною виконавицею KOLA, про що повідомив у своєму Instagram-блозі.

Після участі в співочому шоу “Голос країни” співачки Христини Соловій у 2013 році, публіка пустила ряд пліток про імовірний роман Святослава Вакарчука з цією молодою виконавицею. Принципова позиція, щоб її обрав україномовний тренер вразила публіку, адже тоді вона відмовила Олександру Пономарьову, а пішла до команди Святослава Вакарчука.

Святослав Вакарчук та Христина Соловій

Далі після закінчення проєкту, розвитком її кар’єри займався сам Вакарчук, а як ми помітили – подробиці його любовних ліній залишає нам знати більшого, адже він не звик ділитися публічно перебігом свого особистого життя. Але з небагатьох розмов про сімейне життя, можна згадати, що його дружиною є стилістка Ляля Фонарьова, з якою виховують її доньку від першого шлюбу, яку прийняв, як свою рідну.

Святослав Вакарчук показав нову фаворитку

Підозри щодо роману Святослава та Христини впали на них тоді, коли дівчина публічно зізналася, що мала стосунки з чоловіком, який виявився старшим за неї на 10 років. Й звісно, після того всі подумали на самого Вакарчука. Сама Соловій не стала коментувати цих пліток, бо вважає ці розмови повними нісенітницями, які не варті її уваги.

Нещодавно український співак показав нову так звану фаворитку, співачку KOLA, з якою презентували романтичну пісню “Коли ми двоє”. Користувачі відразу засипали коментарями виконавців, який ніжний та витончений дует, з проникливим треком вийшов в результаті спільної роботи.

“Яка неймовірна пісня, мурашки по шкірі;
Ніжно і витончено, неймовірний дует;
Як завжди дуже круто;
Душевно і геніально”, – пишуть підписники.

Схожі статті

Марічка Падалко перевірила, чим Клопотенко годує українських школярів: “Забрав в наших дітей цукор і сіль”

Навколо нового меню для українських школярів точаться запеклі баталії. Одні підтримують новаторство, інші категорично проти. Хто правий, перевіряла Марічка Падалко.

Олександр Пономарьов повідомив про поповнення в сім’ї розповів про свої емоції: “Я її показую вперше”

Співак Олександр Пономарьов дав онлайн-інтерв'ю, де вперше показав шанувальникам свого малюка, який лиш нещодавно з'явився у нього. Артист не стримував емоцій в ефірі.

Вікторія Маремуха, Євген Клопотенко та Леся Нікітюк: чому все більше зірок обирають вільні стосунки?

Модель класичної родини обирають більшість сімей. Проте, є виключення. Деякі українські зірки обрали для себе вільні стосунки, але чому вони зробили такий вибір?