Максим Галкін розкрив деталі скандалу з російською актрисою Васильєвою – у когось з пам’яттю проблеми

Гуморист, пародист, чоловік Примадонни Пугачової Максим Галкін розкрив деталі скандалу з російською акторкою Тетяною Васильєвою й зловив її на брехні, поставивши публічно на місце.

Викрилися цікаві деталі щодо стосунків колишніх медійних колег. Вся річ у тім, що Тетяна Васильєва вважає шоумена Максима Галкіна “зрадником” росії, а також на широкий загал назвала його “сволотою”. Вона стверджує, що пародист мав намір покинути росію ще після закінчення знімань проєкту “Краще всіх” з її участю, наступного ранку 22 лютого.

Максим Галкін розкрив деталі скандалу з російської актрисою Тетяною Васильєвою

За словами самого Галкіна, це повна брехня, адже після цього він 23, 24 та 25 числа перебував на території російської федерації й знявся ще в цілих пулах програм “Краще всіх”, а випуск з Васильєвою знімався 21 лютого 2022 року. Артистка переконана, що ще раніше Максим готував втечу, але намагався якомога більше заробити грошей.

Зірка гумору не став мовчати та різко відповів на такі заяви даної персони. Він розповідає, що з маленької брехні зіткана брехня інших “патріотів” росії. Каже, що 26 лютого поїхав до Лондона по робочих питаннях, а вже звідти було ухвалено рішення з родиною переїхати до Ізраїлю.

“23, 24 і 25 лютого я зняв ще цілий пул програми “Краще всіх”. І вже звідти ухвалив рішення поїхати 28 лютого в Ізраїль”, – зазначає артист.

Також запевняє, що слова російської “патріотки”, акторки Васильєвої не є логічними, адже за її переконаннями, якщо він хотів давно покинути рф, то навіщо будував там дорогий будинок, куди вкладав мільйони коштів, саджав десятки неймовірних дерев у своєму саду й мав єдиний рахунок за кордоном в Ізраїлі – 30 тисяч доларів, яким декілька років не користувався.

Звучить це все справді, як нісенітниці, вигадані нашим “братським” народом. Ось такі деталі, з нашумілого скандалу розкрив гуморист Максим Галкін й сподіваємося, що його слова будуть почутими, адже всі мають знати справжню правду.

Схожі статті

Найсильніша людина світу Василь Вірастюк ефектно “перепросив” перед Іво Бобулом: і Потапу теж дісталося

Чоловіки ніяк не можуть залишити конфлікт, що трапився понад 8 років тому. Іво Бобул хоче особистих та щирих вибачень, а Вірастюк не розуміє, чому повинен просити пробачення.

Кароль і Полякова пасуть задніх: Дорофєєва “обскакала” колег та зібрала 6000000 гривень за півтори години

Відома українська співачка Надя Дорофєєва та блогер Міша Лебіга встановили абсолютний рекорд. За півтори години прямого ефіру інфлюенсери зібрали 6 мільйонів гривень.

Прийомний син Лілії Подкопаєвої поступив у престижний виш США: за рік навчання там можна дім купити

Лілія Подкопаєва поділилась зі своїми прихильниками чудовою новиною, її 18-річний прийомний син вступив до університету в США, де за навчання в ньому потрібно витратити кругленьку суму.