Оля Полякова розповіла про повернення повелителя “вовчиць” Олега Винника в Україну – “Вона його пробачить”

Українська відома співачка Оля Полякова висловила свою думку щодо повернення повелителя "вовчиць" Олега Винника в Україну, яка впевнена, що його народ прийме та пробачить.

Зникнення музичного виконався, улюбленця багатьох українців Олега Винника стало одним із найзагадковіших в українському шоу-бізнесі. Це й не дивно, адже артист, нічого не повідомивши, зник з публічного простору, перестав писати пісні, виїхав з України й майже нічим не ділиться в соціальних мережах.

Така поведінка обурювала його фанів, адже на початку війни гадали, що він зрадив Україну та покинув її назавжди. Аж допоки ситуацію не прояснили його колеги, які повідомили, що Винник перебуває в Німеччині, аби покращити стан здоров’я, тому, імовірніше за все, варто чекати на повернення співака.

Олег Винник

Співачка Оля Полякова припустила, що після довгого мовчання зі своєю публікою, його все одно раді будуть бачити й продовжать слухати його хіти. Ба більше, впевнена, що його пробачать, адже ця знаменитість має в арсеналі справжніх відданих прихильників, які називають себе “вовчицями”.

Каже, що здавна образ “вовчиці” – уособлення жінки, яка звикла бути покинутою чоловіком й знову прийме його назад, як тільки він повернеться. Це порівняння вона навела для прикладу Винника з його слухачами, які приймуть в будь-якому випадку улюбленого артиста.

Олег Винник та Оля Полякова вразили новиною
Оля Полякова розповіла про повернення Олега Винника в Україну

Нагадаємо, що хороший друг нашого героя Роман Недзельський розповів, що зірка активно допомагає Україні навіть за кордоном, заснувавши свій благодійний фонд, “Вовчиця”. Стверджує, що хвороба, яку отримав, пов’язана після ускладнень славнозвісного вірусу COVID-19. Але впевнений, що він повернеться, адже в Україні залишилося його майно, могили батьків та улюблена студія.

Схожі статті

“Як можна дарувати, а потім ділити” – Ексдружина Остапчука Горняк розповіла нові подробиці поділу майна

Конфлікт поділу майна шоумена Володимира Остапчука та його ексдружини, нотаріусині Христини Горняк триває. Днями Горняк розкрила нові подробиці сімейної драми.

Марічка Падалко перевірила, чим Клопотенко годує українських школярів: “Забрав в наших дітей цукор і сіль”

Навколо нового меню для українських школярів точаться запеклі баталії. Одні підтримують новаторство, інші категорично проти. Хто правий, перевіряла Марічка Падалко.

Олександр Пономарьов повідомив про поповнення в сім’ї розповів про свої емоції: “Я її показую вперше”

Співак Олександр Пономарьов дав онлайн-інтерв'ю, де вперше показав шанувальникам свого малюка, який лиш нещодавно з'явився у нього. Артист не стримував емоцій в ефірі.