Переможниця “Холостяк-12” Катерина Лозовицька розповіла, як новий коханий відреагував на її участь в шоу

Катерина Лозовицька, яка стала відомою після перемоги в романтичному проєкті "Холостяк-12" знайшла нового бойфренда й навіть показала з ним деякі кадри. Розповіла, як коханий поставився до її участі в шоу.

І хоча ця дівчина не вважає себе публічною персоною, її особисте життя неабияк зацікавило глядачів 12 сезону проєкту “Холостяк”. Рано чи пізно, але серії улюбленої телепрограми закінчуються, але інтерес до героїв посилюється, тому хочеться дізнатися найсвіжішу інформацію з їхньої буденності після популярності.

Катерина зізналася, що Алекс Топольский виявився не тим чоловіком, якого вона прагнула бачити поруч. Ба більше, стверджує, що на шоу він був зовсім іншим, аніж здавався на зніманнях. Переконана, що цьому молодику варто подорослішати, вміти брати відповідальність за себе та кохану людину, яка тобі довіряє. Цікавим фактом є й те, що багато дівчат, які брали участь в Холостяку стверджують, що Топольський, ніби не той, за кого себе видавав на початку.

Лозовицька не жалкує, що розірвала ці стосунки й тепер щаслива, зустрівши нове щастя. Зовсім не відомо ані ім’я цього чоловіка, ані рід діяльності й навіть, як повністю виглядає цей загадковий красень публіка не знає. Лише силует, колір волосся та статуру запримітили на світлинах, якими Катерина поділилася у себе в Instagram.

Нещодавно підписники поцікавилися у моделі, як хлопець відреагував на її участь в проєкті “Холостяк” і чи знає він всю цю історію, адже вона стала його переможницею й далі намагалася будувати майбутнє з головним героєм. Дівчина стверджує, що реакція була цілком адекватною, адже він розуміє, що це було до нього, в минулому.

Катерина Лозовицька розповіла, як новий коханий відреагував на її участь в шоу

“Знає. Але вдаватися в подробиці не хоче. Це в минулому і до нас не має ніякого відношення”, – відповіла Катерина.

Схожі статті

“Симуляція, в яку ми самі вірили” – Маша Єфросиніна розповіла про дружбу з Притулою та Горбуновим

У нещодавньому інтерв'ю Маша Єфросиніна розповіла про дружбу із зірковими колегами Сергієм Притулою та Юрієм Горбуновим. Як виявилось, спілкування з одним із шоуменів завершилось особистою образою.

23-річна дружина Остапчука Полтавська вже має план на випадок розлучення: “Чоловіки не завжди назавжди”

Молода дружина Володимира Остапчука розкрила своє ставлення до фінансового утримання в стосунках. Чим займається Полтавська, аби не залежати від зіркового чоловіка?

Він пішов від дружини, вона стала коханкою: Соловій та Вакарчук вперше розповіли про свої стосунки

Христина Соловій та Святослав Вакарчук завжди дотримувалися однакової політики стосовно спілкування з пресою: жодних деталей щодо особистого життя.