Куди зникла Яна Клочкова, яка була гордістю України, а зараз сидить у “ВКонтакте”: остаточно пробила дно

Яна Клочкова – відома українська плавчиня, яка у свій час стала гордістю України та українського спорту. Але в останній рік про неї загалом нічого не чути. Тому ми вирішили з'ясувати, куди ж поділась українка.

Яна прославилась тим, що вона  чотириразова олімпійська чемпіонка, а також найтитулованіша спортсменка України в історії Олімпійських ігор. Вона встановила 50 рекордів України. Однак у січні 2008 року Клочкова заявила про відхід з великого спорту. Та з того самого часу все ще ніхто не зміг побити рекорди Яни. І це не дивно, бо дівчина дійсно задала високу планку.

Яга Клочкова

Клочко завжди ставили у приклад іншим спортсменам, вона сама своїми силами досягла успіху у кар’єрі й стала публічною. Проте це частина її роботи й не більше. Насправді життя спортсменів не менш цікаве людям, ніж життя акторів, співаків та інших знаменитостей.

Саме тому й життя Яни стало цікавити українців. Відомо, що Яна народилась у Сімферополі. В українському Криму дівчина росла і починала свою кар’єру. за часів української влади в Криму все було добре і цей регіон був одним з найпопулярніших для літнього відпочинку. Але у 2014 році його окупували російські загарбники та зробили з квітучого регіону діру.

Проте там залишилося багато українців, але й приїхало багато росіян, які відчувають себе як вдома, навіть не підозрюючи того, що незабаром їхнє чудове життя закінчиться і Крим для них зачинить свої двері назавжди.

Натомість Яна Клочкова повернулася з України в окупований Крим. Ба більше, спортсменка підтримує агресію росії, яку вони спрямовують проти її ж рідного народу. Це просто не вкладається у голові, але це її вибір.

Де нині Яна Клочкова

Крім того, за останній рік Яна жодного слова не сказала про війну в Україні і зникла з інформаційного простору. Але зареєструвалася у російській соцмережі “ВКонтакте” і не соромиться дізнаватися новини звідти.

Схожі статті

Куди зник завойовник жіночих сердець Олег Винник: “Я бачив цей сон крайніх 10-15 разів”. Подробиці

Відомий співак Олег Винник вийшов на зв'язок та пояснив причину свого тривалого зникнення: де наразі перебуває артист та чим займається весь цей час?

Їх можна зустріти в супермаркеті: Ектор Хіменес-Браво, Катя Осадча, Оля Полякова та інші зірки “з народу”

Далеко не всі знаменитості продовжують вести звичайний образ життя після того, як отримують свою порцію популярності, і все ж таки деякі з них обирають бути з народом.

“Не помру, не хвилюйтеся”: Дімопулос розповіла, хто її утримує після розлучення з чоловіком-бізнесменом

Днями стало відомо про розлучення відомої української спортсменки та телеведучої Санти Дімопулос та її чоловіка-бізнесмена. У звʼязку з цим публіка зацікавилася доходами зірки.

У “Величному столітті” були непримиренними ворогами: дивовижна правда про стосунки Валіде та Хюррем

Після виходу на екрани турецького серіалу "Величне століття" інтерес глядачів до історії Османської імперії значно зріс, особливо на тлі того, що в проєкті було маса невідповідностей.

“Краще б я його не зустрічала” – Злата Огнєвіч розповіла про розрив з учасником “Холостячки” після проєкту

У нещодавньому інтерв'ю Злата Огнєвіч розповіла, як пережила розрив із Андрієм Задворним після проєкту "Холостячка" та зізналась, які проблеми у стосунках з чоловіками її переслідують і до сьогодні.