Легенда шоу-бізнесу Ель Кравчук прокоментував свою давню дружбу з Таїсією Повалій: “Мені соромно”

Ель Кравчук справжня легенда українського шоу-бізнесу, на піснях якого виросло не одне покоління. Його пісні та творчість загалом дуже поважають не лише в Україні, а й за її межами.

Останній рік змінив кожного з нас і не лише зовні, кожен пізнав, що таке насправді жити, що треба цінувати й берегти. І багато українських артистів в цю мить зникли з простору й Ель Кравчук не став виключенням. Кравчук ніби зник з українського шоу-бізнесу. Останнім часом про нього майже нічого не було відомо, хоча він і раніше не був надто публічним, бо він творець. Проте артист не закінчив свою кар’єру. Просто майже рік тому він пережив страшну втрату – у нього помер батько і тому співак дуже змінився за цей час, а ще й війна підкралася дуже несподівано.

Ель Кравчук

Зараз артист співає виключно українською і пишається цим. Нещодавно він записав нову пісню. Крім того, Кравчук підписав контракт, завдяки якому незабаром про нього дізнається вся Європа. Тож, як ми бачимо, Ель активно працює заради того, аби наблизили нашу перемогу і жити у вільній та квітучій країні.

Оскільки чоловік був і залишається легендою 90-х, то його близькі друзі також є легендами минулого сторіччя. І однією з них була відома всім співачка Таїсія Повалій. Артистка вже багато років живе у росії і навіть зараз вона не збирається підтримувати власну країну. Здається жінці взагалі байдуже, що коїться на її батьківщині.

Вже відомо, що свою дружбу з нею розірвав Павло Зібров, але тепер стала відома ще й думка Ель Кравчука про співачку.

“Мені соромно за те, що вона співачка, а гидко має бути її аудиторії. Та соромно мені, Тая і я. Ми ж колись разом пливли цією лодкою української музики. І було складно” – висловився Кравчук.

Таїсія Повалій ховає обличчя після пластики
Таїсія Повалій

Тож, виходить, що тепер ще один співак відмовився від будь-яких стосунків з Повалій і це справедливо, адже вона є справжньою зрадницею.

Схожі статті

Залишила Ані Лорак без роботи і вижила її зі сцени? Тіна Кароль виявилася “білим кардиналом” України

15 років тому публіка здебільшого порівнювала Ані Лорак та Тіну Кароль. Подейкували, що остання намагається вкрасти успіх у своєї колеги, і навіть і нібито позичила в неї свій псевдонім.