МастерШеф. Професіонали 4 сезон 15 випуск від 27.05.2023: хто покинув шоу – “Сильний генератор ідей”

Хто покинув "МастерШеф. Професіонали 4" у 15 випуску від 27.05.2023 вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися ім'я учасника, який залишив проєкт.

Стало відомо, хто покинув “МастерШеф. Професіонали 4” у 15 випуску від 27.05.2023. На цей раз з кулінарного шоу пішов учасник Віктор.

Хто покинув МастерШеф. Професіонали 4

Віддані телеглядачі каналу СТБ пам’ятають славнозвісний проєкт “Супермама”, де учасниці, яких ви бачили на своїх екранах прийдуть зі своїми дітьми, аби кухарі довели, що ті продукти, які їхня малеча ненавидить – з них можна приготувати кулінарні шедеври, варто лише правильно їх подати.

Професіонали поділилися на пари, де кожна двійка учасників мали приготувати по три страви й замаскувати їх таким чином, аби дитина не зрозуміла, що це саме та, яку вона не їсть у звичному житті. Дітлахи були в захваті від того, як смакують страви, яких вони донедавна не споживали.

Другий конкурс передбачав індивідуальне випробування, де кухарі мали максимально проявити свою фантазію. Учасники під коробками-таємницями знайшли спеціальний інгредієнт цього конкурсу – картоплю. Саме з неї наші професіонали мали приготувати максимальну кількість страв й за кожне вдале поєднання та смак отримували свої бали. За найменшу кількість балів судді одягли чорний фартух на учасника.

Хто покинув МастерШеф. Професіонали 4

Битва чорних фартухів у 15 випуску передбачала отримання рецепта на шкільних дошках, але не все так просто. Переможець минулого конкурсу визначає кому, який рецепт дістається та може стерти 10% слів з кожного, що ускладнює завдання в приготуванні написаної страви. Тому, кухарі мають самостійно здогадуватися, чого саме там не вистачає: інгредієнтів, пропорцій чи певних процесів. В результаті фінального випробування не впорався учасник Віктор Волошин й покинув кухню “МастерШеф. Професіонали-4” у сьогоднішньому випуску.

Схожі статті

Надя Дорофєєва розповіла про весілля з Мішею Кацуріним: двічі розлученим батьком двох маленьких дітей

Відома українська співачка Надя Дорофєєва вперше прокоментувала своє таємне весілля з ресторатором Мішею Кацуріним та зізналась, чи поладнала з дітьми коханого від першого шлюбу.

Чи повернеться колись Дзідзьо і чому він цього не хоче? Плани співака вийшли назовні: “Будуть інші часи”

2 роки тому Михайло Хома повідомив про те, що ставить на паузу сценічну діяльність його персонажа Дзідзьо. Увесь цей час артист виступав під своїм справжнім ім'ям з доволі серйозною програмою.

Куди зник завойовник жіночих сердець Олег Винник: “Я бачив цей сон крайніх 10-15 разів”. Подробиці

Відомий співак Олег Винник вийшов на зв'язок та пояснив причину свого тривалого зникнення: де наразі перебуває артист та чим займається весь цей час?

Їх можна зустріти в супермаркеті: Ектор Хіменес-Браво, Катя Осадча, Оля Полякова та інші зірки “з народу”

Далеко не всі знаменитості продовжують вести звичайний образ життя після того, як отримують свою порцію популярності, і все ж таки деякі з них обирають бути з народом.