Світлана Лобода після турів країнами світу повернулася в Україну й зізналася в коханні – справжні почуття

Відома музична виконавиця Світлана Лобода, яка довгий час будувала успішну кар'єру в росії зізналася в коханні Києву, але попри допомогу Україні, колеги в щирості її слів сумніваються.

Лобода – одна з тих артисток, якій слави на території своєї Батьківщини виявилося замало, а тому прагнула більше заробити та завоювати прихильність ще й російської аудиторії слухачів. Й таки досягла свого, адже чисельні нагоди на території російської федерації стали цьому доказом. Проте після 24 лютого співачці довелося змінити своє сприйняття та повернутися на рідну землю.

Нині Світлана покаялася, плакала та просила вибачення в українців, де щиро співчуває нашому народу, допомагає коштами відновити своє рідне місто Ірпінь й покинула, як їй здавалося перспективне життя в росії. Цікаво, але її медійні колеги вважають це все публічною грою, з нещирими зізнаннями, мовляв, вона зрозуміла, що в росії нині нічого не світить. Саме так вважає гуморист Євген Кошовий, який чесно розповів, що не вірить в цей так званий патріотизм.

Світлана Лобода передала ще один мільйон на відбудову Ірпеня
Світлана Лобода

Телеведучий Тимур Мірошниченко теж висловив свою думку з приводу цієї знаменитості. Він переконаний, що вона мала своїми губами це сказати, а вишиванка та українська пісня – всього лише інструмент, тому люди не вірять.

Нещодавно у своєму Instagram співачка знову вирішила зробити акцент, як вона любить свою Україну й зосередила на цьому велику увагу, адже сфотографувавшись на одній з вулиць Києва, публічно зізналася йому в коханні.

“Я так сильно люблю”, – підписала світлину Лобода.

Світлана Лобрда після турів країнами світу повернулася в Україну й зізналася в коханні

Чи схоже це на те, що артистка почала показувати свою відданість країні не лише вчинками, а й словами, як порадили їй зробити колеги? Імовірніше за все, після всіх неприємних перепитій та розмов, вона публічно висловлювлює своє кохання до рідної землі, аби у всіх не залишилося сумнівів у її щирості, проте чи насправді це так? Хочемо в це вірити.

Схожі статті

Тіна Кароль та Shumei: майже 40-річна співачка знайшла заміну Дану Балану? Йому 22, а звучить як Вакарчук

Відома українська співачка Тіна Кароль та молодий виконавець Shumei випустили спільний трек, що за кілька днів здобув неабияку популярність. Артисти поділились враженнями про співпрацю.

Старша донька Олі Полякової розповіла, скільки заробляє на своїх соцмережах: в 12 разів більше мінімалки

Вона може мати все, що побажає, адже багаті батьки нічого не пошкодують для любої донечки. Проте, Маша й сама не проти заробляти. Як вона це робить та скільки отримує?

Дмитро Монатік стане батьком втретє та вразив зізнанням: “Взагалі немає різниці хлопчик чи дівчинка”

Дмитро Монатік вже давно має велику прекрасну родину, яку із задоволенням показує публіці і на яку чекав в Україні після 24 лютого. Погані події в країні не вплинули на бажання зірки мати ще дітей.

Це вже буде четверта дитина: Інна Мірошниченко ніяк не може зупинитись всиновлювати дітей. Подробиці

Ірина та Тімур Мірошниченко знову наважилися на всиновлення дитини: двоє своїх дітей, один всиновлений та буде ще один. Подробиці життя зіркового подружжя.

Екс-дружина DZIDZIO Славія розповіла, чому не хотіла брати слухавку та говорити з ним: “Вилити цей біль”

Знаменита українська співачка та колишня дружина Дзідзьо Ярослава Притула дала ексклюзивне інтерв'ю, в якому розповіла, як не хотіла брати слухавку від екс-чоловіка.