Світлана Лобода після турів країнами світу повернулася в Україну й зізналася в коханні – справжні почуття

Відома музична виконавиця Світлана Лобода, яка довгий час будувала успішну кар'єру в росії зізналася в коханні Києву, але попри допомогу Україні, колеги в щирості її слів сумніваються.

Лобода – одна з тих артисток, якій слави на території своєї Батьківщини виявилося замало, а тому прагнула більше заробити та завоювати прихильність ще й російської аудиторії слухачів. Й таки досягла свого, адже чисельні нагоди на території російської федерації стали цьому доказом. Проте після 24 лютого співачці довелося змінити своє сприйняття та повернутися на рідну землю.

Нині Світлана покаялася, плакала та просила вибачення в українців, де щиро співчуває нашому народу, допомагає коштами відновити своє рідне місто Ірпінь й покинула, як їй здавалося перспективне життя в росії. Цікаво, але її медійні колеги вважають це все публічною грою, з нещирими зізнаннями, мовляв, вона зрозуміла, що в росії нині нічого не світить. Саме так вважає гуморист Євген Кошовий, який чесно розповів, що не вірить в цей так званий патріотизм.

Світлана Лобода передала ще один мільйон на відбудову Ірпеня
Світлана Лобода

Телеведучий Тимур Мірошниченко теж висловив свою думку з приводу цієї знаменитості. Він переконаний, що вона мала своїми губами це сказати, а вишиванка та українська пісня – всього лише інструмент, тому люди не вірять.

Нещодавно у своєму Instagram співачка знову вирішила зробити акцент, як вона любить свою Україну й зосередила на цьому велику увагу, адже сфотографувавшись на одній з вулиць Києва, публічно зізналася йому в коханні.

“Я так сильно люблю”, – підписала світлину Лобода.

Світлана Лобрда після турів країнами світу повернулася в Україну й зізналася в коханні

Чи схоже це на те, що артистка почала показувати свою відданість країні не лише вчинками, а й словами, як порадили їй зробити колеги? Імовірніше за все, після всіх неприємних перепитій та розмов, вона публічно висловлювлює своє кохання до рідної землі, аби у всіх не залишилося сумнівів у її щирості, проте чи насправді це так? Хочемо в це вірити.

Схожі статті

Фіналістка “Холостяка” Яна Соломко вдруге вийшла заміж та поділилася кадрами зі свята: знову дружина

Знаменита співачка Яна Соломко, яка не так давно оскандалилася в Україні через свою позицію, знову вийшла заміж. Ексклюзивними кадрами з торжества вона поділилася 27 березня.

“Дика Ребрик у строю”: 42-річна Лілія Ребрик сміливо продемонструвала себе в боді після третіх пологів

15 березня 2024 року ведуча та актриса Лілія Ребрик народила третю доньку, а вже за два тижні з'явилася на фото в ефектному образі, що підкреслює фігуру.

Нова коханка Мурата Налчаджиоглу виклала в мережу нові спільні фото: вже вивів у світ, як нову дружину

Ще кілька місяців тому турецький бізнесмен Мурат Налчаджіоглу з'являвся на публічних заходах і освідчувався зовсім іншій жінці. Все дуже круто змінилося.

У Потапа роман із колишньою дружиною Позитива? В мережі розповіли, що стало причиною “паузи” з Каменських

Впродовж двох років в мережі ходять чутки про те, що нібито Потап та Настя Каменських розлучаються. Зірки навідріз заперечують подібні новини.

29-річній дружині Віктора Павліка знову робитимуть операцію: вже зробила собі красивий ніс та підборіддя

Четверта дружина Віктора Павліка блогерка Катерина Репяхова повідомила, що за два дні лягає на нову операцію. Вже тривають останні приготування.

Соломія Вітвіцька показала нові фото з коханим та розповіла про його підвищення: сильні почуття на відстані

Знаменита українська телеведуча Соломія Вітвіцька вразила мережу оновленням у своєму мікроблозі. Зірка показала, як зараз виглядає її бойфренд.