Донька Олі Фреймут Злата Мітчелл неочікувано приїхала у Київ: а маму у Лондоні залишила?

Старша дочка відомої телеведучої та головної ревізорки України Ольги Фреймут Злата Мітчелл вже доволі доросла та самостійна. І нині мама майже не має на неї жодного впливу.

Фреймут завжди нарікає на гарних манерах, вихованні та стійкості характеру. І саме з гарним та сильним характером виросла й її дочка Злата. Навіть попри те, вона росла в Англії, поки Оля будувала свою кар’єру у Києві. Звісно вони ніколи не припиняли бути мамою та донькою, адже й зараз Фреймут намагається виховати свою дорослу Злату.

Донька Олі Фреймут опановує нове хоббі
Донька Олі Фреймут

Злату можна вважати жителькою Великої Британії майже з народження, адже її татусь з Лондону й сама дівчина також народилась за межами України. Адже саме в період вагітності Оля працювала офіціанткою у гарному ресторані в Лондоні. Але згодом вирішила повернутися додому в Україну і почати все з чистого аркуша.

Звичайно Мітчелл не завжди жила у Лондоні, багато років дівчинка разом з мамою жила у столиці України й Оля досить часто брала дівчинку з собою на різноманітні заходи та зйомки, адже залишити її було ні з ким.

Та коли дівчина вже виросла, то дуже хотіла поїхати на навчання у Лондон. Саме там вона й проводила останні роки свого життя. Та як показав останній рік – не дарма. Адже у нашу країну прийшла війна, яка роз’єднала мільйони родин.

Та на батьківщину тягне всіх, і навіть тих, хто живе за кордоном дуже давно. Теж саме сталося зараз і зі Златою Мітчелл, адже вона зовсім нещодавно цікавилась, чи буде хтось влітку у Києві.

А днями дівчина показала фото вечірнього Києва у своїй історії в соцмережі інстаграм. Тож, виходить бажання Злати здійснилося і вона тепер у Києві. Але щоб стовідсотково це підтвердити варто дочекатися нових історій.

Схожі статті

Надя Дорофєєва розповіла про весілля з Мішею Кацуріним: двічі розлученим батьком двох маленьких дітей

Відома українська співачка Надя Дорофєєва вперше прокоментувала своє таємне весілля з ресторатором Мішею Кацуріним та зізналась, чи поладнала з дітьми коханого від першого шлюбу.

Чи повернеться колись Дзідзьо і чому він цього не хоче? Плани співака вийшли назовні: “Будуть інші часи”

2 роки тому Михайло Хома повідомив про те, що ставить на паузу сценічну діяльність його персонажа Дзідзьо. Увесь цей час артист виступав під своїм справжнім ім'ям з доволі серйозною програмою.

Куди зник завойовник жіночих сердець Олег Винник: “Я бачив цей сон крайніх 10-15 разів”. Подробиці

Відомий співак Олег Винник вийшов на зв'язок та пояснив причину свого тривалого зникнення: де наразі перебуває артист та чим займається весь цей час?

Їх можна зустріти в супермаркеті: Ектор Хіменес-Браво, Катя Осадча, Оля Полякова та інші зірки “з народу”

Далеко не всі знаменитості продовжують вести звичайний образ життя після того, як отримують свою порцію популярності, і все ж таки деякі з них обирають бути з народом.