Джамала нарешті досягла бажаного та покинула Україну: місцем зупинки стала Північна Америка, яка вже її чекає

Відома співачка України Джамала, яка стала гордістю для нашого народу після перемоги на "Євробаченні" 2016 року, оголосила про початок туру Північною Америкою.

Відомо, що музична виконавиця Джамала – кримськотатарського походження, тому пісня “1944” стала для неї символічною. Вона присвятила її трагічним подіям минулого, зокрема депортації кримськотатарського люду. Нині бачимо, що цей хіт набув нового сенсу, адже в країні війна й наш народ переживає боротьбу за свою свободу та право жити на власній землі.

Джамала на Євробаченні 2016
Джамала на Євробаченні 2016

Дана композиція увійшла до трійки лідерів за версією британського видання The Guardian, яке оцінювало всі пісні артистів-переможців за всю історію пісенного конкурсу “Євробачення”. У самому матеріалі сказано, що пісня “1944” прекрасна, про що б вона не була. На першому місті всього рейтингу опинився гурт ABBA з треком Waterloo, які представляли Швецію у 1974 році.

Джамала оголосила про початок туру Північною Америкою

Артистка не зупиняється на досягнутому та активно допомагає Україні наблизити її до перемоги своїми внесками та благодійними концертами. В новому дописі співачка розповіла, що незабаром почнеться її пісенний тур Північною Америкою, де зазначила, що це відповідальна місія, щоб розповісти про дім та все, що нині там відбувається.

“Пишу цей пост з аеропорту, вирушаючи у свій перший тур Північною Америкою. Хвилююча та відповідальна місія. Окрім музики, хотілося б розказати про дім і те, що з нами відбувається, а ще – фандрайзити”, – написала Джамала.

На новій світлині співачка справді постала в аеропорту, з квитками та дещо втомленим виглядом, адже зірка, останнім часом, багато працювала та не спала через нічні тривоги та атаки росії.

Схожі статті

А-ля Мадонна: 54-річна Ірина Білик кардинально змінила стиль – насамперед заворожує її зачіска та взуття

Українська співачка Ірина Білик обожнює експериментувати із образами. Чим цього разу здивувала своїх фанів знаменитість? Як змінилася зірка після макіяжу від модного стиліста?

Закохався з першого погляду і кинув дружину: як Оля Полякова змусила Вадима Буряковського зробити вибір

Відома українська співачка Оля Полякова неодноразово розповідала у своїх інтерв'ю про те, як саме зав'язався її роман з майбутнім чоловіком, і також розповідала про свою роль коханки.

Він красивий: Тіна Кароль поділилася рідкісним фото 15-річного сина, який зараз живе не в Україні

Відома українська співачка Тіна Кароль показала шанувальникам, як підріс її 15-річний син Веніамін. Хлопець вже протягом кількох років живе та навчається у Великій Британії.

Надя Дорофєєва розповіла про весілля з Мішею Кацуріним: двічі розлученим батьком двох маленьких дітей

Відома українська співачка Надя Дорофєєва вперше прокоментувала своє таємне весілля з ресторатором Мішею Кацуріним та зізналась, чи поладнала з дітьми коханого від першого шлюбу.

Чи повернеться колись Дзідзьо і чому він цього не хоче? Плани співака вийшли назовні: “Будуть інші часи”

2 роки тому Михайло Хома повідомив про те, що ставить на паузу сценічну діяльність його персонажа Дзідзьо. Увесь цей час артист виступав під своїм справжнім ім'ям з доволі серйозною програмою.