Арсен Мірзоян прокоментував чутки про розлучення з Тонею Матвієнко після 6 років шлюбу – приховав би зраду

Український співак Арсен Мірзоян прокоментував чутки про розлучення з його дружиною Тонею Матвієнко, з якою перебував у шлюбі 6 років. Всі деталі в статті.

У квітні минулого року мережею ширилася інформація про розлучення зіркового подружжя через розмову блогера та стендапера Миколи Зирянова зі співачкою Jerry Heil, де він сказав, що Тоня та Арсен розлучилися. Сама ж Матвієнко ще тоді запевнила, що розлучатися нині не на часі.

Арсен Мірзоян в інтерв’ю Славі Дьоміну вперше за довгий час розповів правду про стосунки з дружиною. За словами співака, він не розуміє звідки беруться ці чутки про розлучення, адже офіційні ЗМІ цього не писали, тому рефлектувати на інформацію з жовтих джерел бажання не виникало. Менеджер Тоні сміялася та говорила, що ці плітки роблять своє діло, натякаючи на те, що подружжя перебувало під прицілом уваги.

Сам Арсен запевнив, що з дружиною не розлучається, натомість каже, що з початку повномасштабної війни все змінилося: ставлення до коханої половинки, підтримка, розуміння й любов пари стала міцнішою.

Також не оминули теми зрад, де Слава запитав, чи зраджував Мірзоян дамі свого серця, де той чесно відповів, що ні, але й розповісти про це Тоні, не наважився б:

“Звісно, що ні. Не треба цього казати. В мене навіть така пісня є. Якщо правда є біль – промовчи”, – розповів Арсен.

Тоня Матвієнко вразила зізнанням про справжню причину розставання з Арсеном Мірзояном
Арсен Мірзоян прокоментував чутки про розлучення з Тонею Матвієнко

Додав, що намагається розмовляти з коханою, ба більше Тоня може передивлятися листування свого чоловіка і казати, яка персона викликає в неї певні підозри й після чого, пара сідає за стіл переговорів та все вирішує на місці.

Схожі статті

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.

“Намагаюся не спілкуватися”: вагітна Джамала повідомила, що розірвала багаторічні стосунки і назвала причину

Знаменита українська співачка Джамала дала ексклюзивний коментар на рахунок своїх рідних з Криму, з якими вона намагається на даний момент не спілкуватися. В чому причина?

Чому всі так дивуються? Блогер розкрив неприємні деталі роману Сергія Танчинця з піарщицею “Без обмежень”

Лідер гурту "Без обмежень" Сергій Танчинця підігріває чутки про роман зі своєю піарщицею. А поки що всі дружно обговорюють, блогер Богдан Беспалов видав порцію неприємних подробиць.

Багатодітна сім’я: кохана Святослава Вакарчука та матір його спадкоємців показала третю дитину – це дівчинка

Знаменита українська продюсерка Євгенія Яцута, як виявилося, має дочку від попередніх стосунків. У якому складі насправді проживає сім'я Святослава Вакарчука?

Замість Налчаджиоглу: Лілія Реус знову вирушила на відпочинок – стало відомо, хто склав їй компанію

Колишня дружина Мурата Налчаджиоглу українська візажистка Лілія Реус вирушила на відпочинок, де на неї чекали найближчі та рідні люди. Про турецького бізнесмена забула назавжди.

“Зі мною складно”: 46-річна Ірина Горова вперше після розлучення з Потапом розповіла, чи вільне її серце

Продюсерка Ірина Горова вирішила поділитись подробицями особистого життя та розповіла, чи перебуває наразі в стсоунках: що відомо про стан жінки?