Багатодітна мама трьох синів Катерина Осадча заявила, що хоче доньку: а Юра Горбунов готовий?

Катерина Осадча відома українська телеведуча, яка запам'яталася кожному глядачу завдяки шоу "Світське життя", ведучою якого вона була понад 15 років. А згодом почала вести й інші шоу.

Катерина була заміжня у досить юному віці за дорослого політика, в якого Катя тоді по вуха закохалася. З самого початку вони жили дуже гарно і гармонійно. Осадча народила першого сина Іллю, якого згодом ростила сама, оскільки вони з чоловіком розійшлися. Звісно, батько брав активну участь у вихованні Іллі, але разом батьки не жили.

Катерина Осадча
Катерина Осашча

Після розлучення ніби Катерина взагалі поринула у роботу та закрилась від усіх чоловіків, саме тому тривалий період часу про її романи та серйозні відносини взагалі не було нічого чутно. Жінка завжди світилась лише на роботі та з сином, або у компанії колег. А от в компанії чоловіків – ніколи.

Але крізь багато років Катя зустріла Юрія Горбунова, з яким вони роками ходили одними коридорами поруч, але ніколи не спілкувалися й не мали спільних інтересів або проєктів. А от на “Голосі. Діти” вони почали працювати разом і спілкуватися як на роботі, так і за її межами. Тому, пізнавши одне одного набагато краще, вони відчули, що між ними щось більше ніж просто дружба.

Коли Осадча і Горбунов почали зустрічатися, вони ретельно приховували свої стосунки від усіх. Але згодом все таємне стає явним, тож і про роман Каті і Юрія дізналися всі. А їхнє весілля було не надто гучним, але красивим і романтичним.

Сторіс Каті
Сторіс Каті

Нині вони разом виховують двох спільних синів, Данила та Івана, а також Іллю, старшого сина Катерини від першого шлюбу. Але Юра прийняв його як рідного і має з ним гарні відносини. Та оскільки Катя єдина жінка у родині, вона б дуже хотіла донечку. І про це повідомила у своєму інстаграм.

Схожі статті

Співак Шаман, який живе на гроші Ротару, видав свою таємницю після втечі до США: “Подорож була захоплюючою”

Як відомо, у знаменитої української співачки Софії Ротару є спадкоємець, який також намагається підкорити сцену. Анатолій Євдокименко на даний момент знаходиться в США.

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.