У 47 тричі мама: Марічка Падалко розповіла, як стала матір’ю і чому в першому шлюбі не могла завагітніти

Телеведуча 1+1 Марічка Падалко – нині мама трьох дітей, проте під час першого шлюбу взагалі гадала, що ніколи не зможе народити, оскільки довго не наважувалася на цей крок.

Успішна телезірка лише під 30 років відчула, що таке смак материнства, адже під час першого шлюбу вона прокладала тернистий шлях до кар’єри й прожила з колишнім цілих 15 років без спільних нащадків. Про ім’я, захоплення, роботу й інші деталі про першого чоловіка публіці та пресі невідомо, адже навіть колег у своє особисте життя не впускала. Єдине, що відомо – чоловік був статним та заможним.

На зорі свого шляху увесь час приділяла саморозвитку, навчанню та вдосконаленню. Після закінчення університету пройшла стажування у сучасному та найпопулярнішому видавництві Лондона “BBC”. Свого першого офіційного чоловіка Марічка зустріла саме в цьому місті й пішла під вінець у досить юному віці.

Зізналася, аби тоді їй сказали, що вона в майбутньому стане матір’ю трьох дітей – розсміялася б в обличчя, адже в першому шлюбі її хвилювала тільки кар’єра й подружжя до цього було готове.

Марічка Падалко показала дітей від Єгора Соболєва

Нині Марічка заміжня вдруге за журналіста, програміста та політика Єгора Соболєва, який боронить країну в лавах ЗСУ. Саме цьому чоловіку жінка подарувала дітей та відчула, як воно бути мамою. у 2007-му з’явився син Михайло, який наразі проживає з нею у Києві, у 2008 році народилася Марія, а ще через два роки – дівчинка Катерина. На період повномасштабної війни дівчата перебувають в Чехії задля їхньої безпеки.

Марічка Падалко із чоловіком Єгором Соболєвим

Зірка 1+1 розповідає, що сумує за теплими сімейними вечорами, коли всі разом могли зібратися за одним родинним столом та обговорити, як пройшов день у кожного з їхньої родини. Нині жінка чекає на повернення Єгора додому після перемоги й можливість бути з усіма своїми дітьми в безпеці.

Схожі статті

тало відомо, як насправді діти Павліка ставляться до його четвертої дружини – чесна відповідь Репяхової

Український співак Віктор Павлік одружений вчетверте. Від кожної жінки в артиста народилося по одній дитині. Які стосунки між дітьми артиста та чи спілкуються вони з його молодою амбітною дружиною?

Ракурс підвів: Настю Каменських привітали з першою вагітністю, але насправді це промах стилістів (ФОТО)

Чутки про можливу вагітність співачки Насті Каменських продовжують ширитись мережею. Як виявилось, причиною подібних закидів стали невдало підібрані образи стилістів.

А-ля Мадонна: 54-річна Ірина Білик кардинально змінила стиль – насамперед заворожує її зачіска та взуття

Українська співачка Ірина Білик обожнює експериментувати із образами. Чим цього разу здивувала своїх фанів знаменитість? Як змінилася зірка після макіяжу від модного стиліста?

Закохався з першого погляду і кинув дружину: як Оля Полякова змусила Вадима Буряковського зробити вибір

Відома українська співачка Оля Полякова неодноразово розповідала у своїх інтерв'ю про те, як саме зав'язався її роман з майбутнім чоловіком, і також розповідала про свою роль коханки.

Він красивий: Тіна Кароль поділилася рідкісним фото 15-річного сина, який зараз живе не в Україні

Відома українська співачка Тіна Кароль показала шанувальникам, як підріс її 15-річний син Веніамін. Хлопець вже протягом кількох років живе та навчається у Великій Британії.