Холостячка Злата Огнєвіч відповіла, чому падає на своїх концертах – наче пороблено на нерівній сцені

Головна героїня проєкту "Холостячка-2" та відома співачка України Злата Огнєвіч нещодавно повідомила про казус, який трапився з нею на сцені та прокоментувала цей інцидент.

Не так давно стало відомо, що під час одного з виступів, артистка впала зі сцени, проте не розгубилася й професійно вийшла з цієї ситуації – продовжила співати далі. Про дану неприємність згадала в ранковому ефірі й прокоментувала, чому так відбулося:

“Хочуть почути відповідь, що Злата Огнєвіч напилася на концерті й впала під час нього, але ні. Все банально просто: сцена була коса, мені дуже сильно світили в очі софіти і я навіть не зрозуміла, що я впала в перші секунди, тому на автоматі продовжила співати “, – розповіла зірка.

Холостячка Злата Огнєвіч відповіла, чому падає на своїх концертах

Важливо вміти правильно вийти з будь-яких казусних моментів і Злата Огнєвіч показала себе, як справжній професіонал своєї справи, який не розгубився та продовжував робити улюблену справу до кінця.

Нагадаємо, що у своєму Instagram холостячка у розкішному білому костюмі, ніжному макіяжі немов наречена розповіла про новий тур, який відбудеться восени цього року. Зазначила, що готує нову концертну програму, де ви почуєте улюблені хіти в супроводі бенду, а також зможете насолодитися свіженькими піснями з альбому, над яким Огнєвіч зараз працює.

Цікаво, але для того, щоб анонсувати цю подію обрала фото у стилі нареченої ніби натякнула, що готова до весілля з обранцем, якого приховує від публіки. Проте це лишень здогадки, хоча цю теорію виключати не можемо, оскільки Злата зізналася, що вже готова до нових стосунків та створення міцної сім’ї.

Схожі статті

Надя Дорофєєва розповіла про весілля з Мішею Кацуріним: двічі розлученим батьком двох маленьких дітей

Відома українська співачка Надя Дорофєєва вперше прокоментувала своє таємне весілля з ресторатором Мішею Кацуріним та зізналась, чи поладнала з дітьми коханого від першого шлюбу.

Чи повернеться колись Дзідзьо і чому він цього не хоче? Плани співака вийшли назовні: “Будуть інші часи”

2 роки тому Михайло Хома повідомив про те, що ставить на паузу сценічну діяльність його персонажа Дзідзьо. Увесь цей час артист виступав під своїм справжнім ім'ям з доволі серйозною програмою.

Куди зник завойовник жіночих сердець Олег Винник: “Я бачив цей сон крайніх 10-15 разів”. Подробиці

Відомий співак Олег Винник вийшов на зв'язок та пояснив причину свого тривалого зникнення: де наразі перебуває артист та чим займається весь цей час?

Їх можна зустріти в супермаркеті: Ектор Хіменес-Браво, Катя Осадча, Оля Полякова та інші зірки “з народу”

Далеко не всі знаменитості продовжують вести звичайний образ життя після того, як отримують свою порцію популярності, і все ж таки деякі з них обирають бути з народом.