Іраклі Макацарія вперше став батьком: екс-холостяк розсекретив стать дитини, яку народила 21-річна дружина

Екс-холостяк Іраклі Макацарія поділився радісною звісткою зі своєю аудиторією підписників, що молода, 21-річна дружина Ліза Чічуа подарувала чоловіку первістка.

Сльози радості, щастя та гордощів переповнюють сьогодні нашого героя. Стало відомо, що офіційна дружина Іраклі Макацарія народила коханому хлопчика. Про це доповів сам чоловік у своєму Instagram. Тож, прихильники відразу почали вітати молодих батьків з пам’ятним днем в їхньому житті.

Іраклі Макацарія вперше став батьком

Імовірно, що первістка подружжя вирішило назвати Георгій. Екс-холостяк показав відео з пологового будинку, де найрідніші люди прийшли з подарунками, квітами та приємними побажаннями. Тому, 2 червня пара запатентує, як народження їхнього поки єдиного синочка.

Іраклі Макацарія вперше став батьком

На відео помічаємо, що Іраклі ледь стримує сльози й зрозуміло, що від радісних та теплих моментів любові, які переповнювали в ту хвилину. Наразі деталей, як почувається його кохана невідомо та й розповіді про самі пологи підписники ще не почули, проте найголовніше – вони вже дізналися.

Також уродженець Грузії показав, як у колі найближчих почав святкувати появу на світ свого нащадка й вже з цього стало зрозуміло, що хлопчика назвуть Георгієм.

Плітки про імовірну вагітність 21-річної Лізи Чічуа ходили давно, проте пара не надавала офіційних цьому підтверджень. Лише на світлинах її округлий живіт видавав, що жінка при надії. Коли подружжя зрозуміло, що приховувати більше немає сенсу, підтвердили на останніх місяцях, що підписники та преса були праві й пара таки чекала на появу малюка, й сьогодні дочекалася. Тож, вітаємо молодих батьків і ми.

Схожі статті

Співак Шаман, який живе на гроші Ротару, видав свою таємницю після втечі до США: “Подорож була захоплюючою”

Як відомо, у знаменитої української співачки Софії Ротару є спадкоємець, який також намагається підкорити сцену. Анатолій Євдокименко на даний момент знаходиться в США.

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.