Зірка “Танців з зірками” Дмитро Дікусар вперше за довгий час з’явився в мережі – українці дякують захиснику

Танцівник Дмитро Дікусар, який отримав шалену любов та популярність в Україні після участі в "Танцях з зірками", нині мужньо боронить нашу країну в лавах ЗСУ й нещодавно вийшов на зв'язок в мережі.

Хто б міг подумати, що зірка, яка донедавна сяяла на паркеті, своїми рухами зачаровувала публіку й навчала цьому інших, візьме до рук зброю та хоробро виборюватиме нашу свободу та незалежність у війні. Саме таким є Дмитро Дікусар, який на початку повномасштабної війни прийняв рішення захищати честь країни й вступити до лав ЗСУ.

Нещодавно підписники, рідні та всі прихильники чоловіка змогли подякувати нашому захиснику за незламність та силу, а також можливість проживати кожен ранок, день та всі найкращі моменти життя. Дмитро з’явився в мережі, у своєму Instagram повідомив, що вперше за довгий час мав відпочинок вдома й провів його в колі сім’ї, а наразі знову повернувся на службу. Розповів, що на гражданці відчув себе дещо дискомфортно.

Закликав жити, радіти щасливим моментам, проте не забувати, яку ціну заплатили й платять герої, які кожного дня нас захищають. Медійні колеги, друзі та підписники, в коментарях під дописом просто щиро подякували Дмитру за його силу та хоробрість, а також намагалися підтримати його незламний дух. З українських зірок прокоментували допис: танцівник Євген Кот, телеведуча Соломія Вітвіцька, телеведуча Марічка Падалко, спортсменка та колишня партнерка по “Танцях з зірками” Ольга Харлан, співачка Євгенія Власова та інші.

Також щиро завдячує за допомогу Збройним Силам, адже без нашої підтримки, щоденних донатів захисники не дочекалися б необхідного озброєння на полі бою.

Схожі статті

29-річній дружині Віктора Павліка знову робитимуть операцію: вже зробила собі красивий ніс та підборіддя

Четверта дружина Віктора Павліка блогерка Катерина Репяхова повідомила, що за два дні лягає на нову операцію. Вже тривають останні приготування.

Соломія Вітвіцька показала нові фото з коханим та розповіла про його підвищення: сильні почуття на відстані

Знаменита українська телеведуча Соломія Вітвіцька вразила мережу оновленням у своєму мікроблозі. Зірка показала, як зараз виглядає її бойфренд.

TAYANNA отримала ділянку землі на Балі та зізналася, хто їй зробив цей подарунок: “Я побудую собі там віллу”

Популярні жіночі гурти, які здебільшого складаються з дуже вродливих представниць прекрасної статі, часто прокладають своїм екс-учасницям шлях у світле майбутнє.

Ротару раптово повернулася через онука, який втік за кордон: як виглядає 30-річний Анатолій Євдокименко

76-річна Софія Ротару після тривалої перерви знову вийшла на зв'язок через ювілей єдиного онука, якому, все ж таки, вдалося втекти за кордон у 2023 році.

Ані Лорак поскаржилася на конфлікти з дочкою від турка Мурата Налчаджиоглу: ось і дочекалася

Ані Лорак вперше розповіла про проблеми у стосунках із дочкою. Чому співачка не може порозумітися з 12-річною Софією? Читайте далі у матеріалі.

Трохи схожий на зека: колишній Анни Трінчер Олександр Волошин кардинально змінив імідж після розлучення

Колишній чоловік Анни Трінчер після розлучення вирішив кардинально змінити імідж. Хочете побачити, як виглядає блогер Олександр Волошин зараз?