Зірка “Танців з зірками” Дмитро Дікусар вперше за довгий час з’явився в мережі – українці дякують захиснику

Танцівник Дмитро Дікусар, який отримав шалену любов та популярність в Україні після участі в "Танцях з зірками", нині мужньо боронить нашу країну в лавах ЗСУ й нещодавно вийшов на зв'язок в мережі.

Хто б міг подумати, що зірка, яка донедавна сяяла на паркеті, своїми рухами зачаровувала публіку й навчала цьому інших, візьме до рук зброю та хоробро виборюватиме нашу свободу та незалежність у війні. Саме таким є Дмитро Дікусар, який на початку повномасштабної війни прийняв рішення захищати честь країни й вступити до лав ЗСУ.

Нещодавно підписники, рідні та всі прихильники чоловіка змогли подякувати нашому захиснику за незламність та силу, а також можливість проживати кожен ранок, день та всі найкращі моменти життя. Дмитро з’явився в мережі, у своєму Instagram повідомив, що вперше за довгий час мав відпочинок вдома й провів його в колі сім’ї, а наразі знову повернувся на службу. Розповів, що на гражданці відчув себе дещо дискомфортно.

Закликав жити, радіти щасливим моментам, проте не забувати, яку ціну заплатили й платять герої, які кожного дня нас захищають. Медійні колеги, друзі та підписники, в коментарях під дописом просто щиро подякували Дмитру за його силу та хоробрість, а також намагалися підтримати його незламний дух. З українських зірок прокоментували допис: танцівник Євген Кот, телеведуча Соломія Вітвіцька, телеведуча Марічка Падалко, спортсменка та колишня партнерка по “Танцях з зірками” Ольга Харлан, співачка Євгенія Власова та інші.

Також щиро завдячує за допомогу Збройним Силам, адже без нашої підтримки, щоденних донатів захисники не дочекалися б необхідного озброєння на полі бою.

Схожі статті

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.

Андрій Данилко розповів про своє весілля та зробив неймовірне зізнання про наречену: “Дуже трепетний момент”

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко вперше розповів про своє весілля та зізнався, яким його бачить. Що очікує на наречену артиста?

Позитив зізнався, що стане батьком та розсекретив, хто подарує йому первістка: “Найкращий друг та мотиватор”

Довгий час про особисте життя відомого українського виконавця Позитива нічого не було чути. Чоловік уникав питань про романтичні стосунки. Проте, настав час і він розповів правду.

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?