“Перший спортивний турнір”: син Олі Цибульської Нестор похизувався кубком переможця – мамина гордість

Відома українська співачка Оля Цибульська мама єдиного нащадка Нестора, який бере гідний приклад від зіркової матусі й нещодавно похвалився першою серйозною перемогою в спортивному турнірі.

Запальна та яскрава знаменитість Оля Цибульська обожнює бути в центрі уваги та дарувати позитивні емоції своїй аудиторії. Чого тільки її блог в соціальній мережі коштує, адже жінка не боїться висміювати себе, казусні ситуації, які можуть статися з жінками та неодноразово ділилася спільними світлинами з сином Нестором.

Музична виконавиця приховувала свого єдиного коханого аж цілих 20 років, проте за період повномасштабного вторгнення відкрила всю правду й показала чоловіка, від якого народила поки єдину дитину. Ним виявився бізнесмен Сергій Грисюк, який не прагнув бути в центрі обговорень та ставати таким публічним, як його супутниця.

Оля Цибульська розповіла, що чоловік робив їй не одну пропозицію руки та серця
Оля Цибульська та Сергій Грисюк

І яких тільки романів не вписували в її біографію, але найвідоміший з них, які додавали вогню до наявних пліток – кохання з Дзідзьо та їхній спільний син Нестор, оскільки вважали, що хлопчик дуже схожий на зірку, який насправді народжений від її чоловіка Сергія.

Нещодавно нащадок зіркового подружжя похвалився своїми першими серйозними спортивними досягненнями у школі. Хлопчик тримав в руках кубок переможців та медаль, яка чудово виднілася на його шиї. Виявилося, що Нестор взяв участь у футбольному турнірі зі шкільною командою, де вибороли перемогу у своїх суперників.

“Мій перший спортивний турнір з футболу у житті. До нас приїхала іще одна школа, яка з нами грала. Наш кампус більше вигравав. Всі отримали перше місце і кубок, який зберігається у школі”, – розповів Нестор.

Схожі статті

Надя Дорофєєва розповіла про весілля з Мішею Кацуріним: двічі розлученим батьком двох маленьких дітей

Відома українська співачка Надя Дорофєєва вперше прокоментувала своє таємне весілля з ресторатором Мішею Кацуріним та зізналась, чи поладнала з дітьми коханого від першого шлюбу.

Чи повернеться колись Дзідзьо і чому він цього не хоче? Плани співака вийшли назовні: “Будуть інші часи”

2 роки тому Михайло Хома повідомив про те, що ставить на паузу сценічну діяльність його персонажа Дзідзьо. Увесь цей час артист виступав під своїм справжнім ім'ям з доволі серйозною програмою.

Куди зник завойовник жіночих сердець Олег Винник: “Я бачив цей сон крайніх 10-15 разів”. Подробиці

Відомий співак Олег Винник вийшов на зв'язок та пояснив причину свого тривалого зникнення: де наразі перебуває артист та чим займається весь цей час?

Їх можна зустріти в супермаркеті: Ектор Хіменес-Браво, Катя Осадча, Оля Полякова та інші зірки “з народу”

Далеко не всі знаменитості продовжують вести звичайний образ життя після того, як отримують свою порцію популярності, і все ж таки деякі з них обирають бути з народом.