Хореограф Олена Шоптенко розповіла, як ставиться до втікача з України Влада Ями – на ТБ його не чекають?

Хореограф проєкту "Танці з зірками" Олена Шоптенко розповіла про своє справжнє ставлення до колеги Влада Ями, якого вважають втікачем з України після початку повномасштабного вторгнення.

Суддя багатьох відомих танцювальних проєктів Влад Яма – публічна особа, що збирає навколо себе найбільше скандальних перепитій. Річ у тім, що зірка танцю з родиною відразу перебрався жити до Сполучених Штатів Америки, як тільки все почалося.

Нещодавно чоловік вирішив натякнути, що ніби повернувся додому в Україну, адже на сторіз в Instagram танцюрист постав на фоні телевізійної студії 1+1 й підписав світлину “Вдома”. Користувачі вирішили, що зірка вирішив повідомити про своє перебування в Києві. Проте, як виявилося згодом, світлина з архіву, адже в програмі “Твій день” запевнили, що хореограф на знімальному майданчику не з’являвся.

Богдан Беспалов розповів, чому Влад Яма втік за кордон
Олена Шоптенко розповіла, як ставиться до втікача з України Влада Ями

Його колега та відома хореографиня Олена Шоптенко відповіла на запитання одного з підписників її блогу, як ставиться до Влада Ями, який полишив країну задля своєї безпеки, однак жінка запевняє, що не думає за це взагалі.

“Кожен робить свій вибір. Чесно кажучи, не думаю про це”, – розповіла Олена.

Олена Шоптенко розповіла, як ставиться до втікача з України Влада Ями

Нагадаємо, що танцівниця Олена Шоптенко на початку травня цього року повернулася до рідного Києва, гуляючи вуличками столиці, та ділилася своєю невимовною радістю й щастям. Але днями знову поїхала до Відня, бо на неї чекав її синочок Олексій. Розповіла, що продовжить проводити свої флешмоби за кордоном й планується наступним організувати захід саме в Берліні, адже досить давно працює над проєктом з посольством України та Німеччини. Щодо Відня – пообіцяла незабаром відновити уроки для всіх охочих.

Схожі статті

“Симуляція, в яку ми самі вірили” – Маша Єфросиніна розповіла про дружбу з Притулою та Горбуновим

У нещодавньому інтерв'ю Маша Єфросиніна розповіла про дружбу із зірковими колегами Сергієм Притулою та Юрієм Горбуновим. Як виявилось, спілкування з одним із шоуменів завершилось особистою образою.