Катерина Велика зробила публічний комплімент переможцю “МастерШеф. Битва сезонів” Цвігуну: “Любов, як до сина”

Олександр Цвігун і Катерина Велика стали суперниками у кулінарній битві на кухні "МастерШеф". Саша хоч і був наймолодший учасник, але досвідом він не поступався нікому, й навіть Каті.

На проєкті вони мали доволі спокійні та адекватні й навіть трохи дружні стосунки. Каті завжди було комфортно працювати з Сашею, адже в його голові було завжди багато цікавих ідей, рецептів та поєднання різних інгредієнтів. А Катерина дуже цінувала спокій на кухні та ретельні рецепти, які завжди хвалили судді та гості й експерти, які приходили оцінювати справи.

Загалом Великій було доволі складно знайти спільну мову з учасниками, з дівчатами Катя взагалі не спілкувалась, а от з чоловіками ладнала. За неї завжди заступався Влад Міцкевич, її добре розумів Пава, а також з нею розділяв ідеї Олександр Цвігун та комфортно себе почував Саша Білодід.

Тож, на шоу Саша й Катя були справжньою командою, хоча іноді, звісно,  них виникали непорозуміння. Але це не заважало їм будувати нормальні відносини. Велика взагалі дуже по-материнськи ставилась до Цвігуна. Її й досі вони мають гарні стосунки, а Великій прихильники згадують, як вона ставилась до Олександра, немов мама.

І це правда, адже жінка часто говорила за кадром, що вона до Саші ставиться як до рідного, бо з ним жінці було комфортно та цікаво, і сама ж Велика набиралася досвіду від Сашка.

А нещодавно він відкрив власний ресторан “Мрійники”з власними рецептами та цікавими ідеями. Звісно, для його віку це неймовірне досягнення. Саме тому Цвігун отримував багато привітань. І привітання від Великої не стало сильним здивуванням, оскільки вони мають гарні відносини.

“Успіхів. Ти крутий” – написала Катя.

А один з підписників відповів жінці так:

“Любов до Цвігуна, як до сина, пам’ятаємо”.

Коментарі Каті

Тож, такі відносини збереглися й досі між суперниками на шоу.

Схожі статті

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.

Няньчить як рідну: 55-річна Надія Матвєєва розповіла про свою малечу, якій 4 з половиною роки (ФОТО)

Надія Матвєєва показала у соціальних мережах свою улюблену Семі, якій 4 з половиною роки: "Радію за людей, які відчувають щось подібне до своїх домашніх улюбленців".

“Пишу і реву”: 39-річний Віталій Козловський зізнався, чому йому довелося залишити кохану дружину та сина

Нещодавно у популярного українського співака народився первенець. Проте, вже зараз, чоловік вимушений покинути родину. Віталій повертається на передову, щоб продовжити військову службу.

“Як можна дарувати, а потім ділити” – Ексдружина Остапчука Горняк розповіла нові подробиці поділу майна

Конфлікт поділу майна шоумена Володимира Остапчука та його ексдружини, нотаріусині Христини Горняк триває. Днями Горняк розкрила нові подробиці сімейної драми.