Володимир Дантес розповів, що за каблучку носить на руці: невже це пам’ять про екс-дружину Дорофєєву?

Володимир Данес відомий український співак, який довгий час прожив у шлюбі з Надією Дорофєєвою. Але їхні доріжки таки розійшлися і зараз вони понад рік не разом і вже точно не будуть.

Більше ніж рік тому Володимир та Дорофєєва розійшлися, і саме це стало резонансною новиною для українців. Саме ця новина змогла відволікти народ від війни, адже разом пар була понад 10 років. За цей довгий час вони розвивалися як особистості, а як артисти, підтримували одне одного в усіх питаннях і майже всюди були разом.

Володимир Дантес віддав свою Tesla волонтерам
Володимир Дантес

Та врешті-решт такі стосунки переросли з любовних у більш дружні. І цього не можливо було зупинити, оскільки це життя, воно йде і змінює все на своєму шляху. Саметому, що Надя і Володя майже все життя разом, то не дивно, що їхнє кохання стало більш дружнім та родинним, ніж романтичним. А людям важлива іскра, яка б підтримувала цікавість у відносинах. Це дуже важливо, але над цим потрібно працювати.

Тож, кохання пройшло, і пара розійшлася, тепер кожен з них живе своїм життям, і якби Надя не почала одразу ж стосунки з Михайлом Кацуріним, то з Дантесом вони б могли зберегти дружні відносини, але дізнався він про це у не найкращих умовах. Через це він досі має образу на свою колишню дружину, проте будує нові стосунки з Дашею Кацуріною, з якою, здається щасливим.

Та днями Володимир вирішив поспілкуватися зі своїми підписниками й дехто з них помітив, що Дантес досі носить каблучку на пальці, хоча вже розлучний. І саме це зацікавило одного з прихильників співака.

Сторіс Дантеса
Сторіс Дантеса

Але, як виявилось, чоловік носить каблучку на лівій руці, а обручку зазвичай носять на правій. Хоча у Європейських країнах і весільні каблучки носять на лівій, саме там, де зараз Володимир Дантес.

Схожі статті

“Симуляція, в яку ми самі вірили” – Маша Єфросиніна розповіла про дружбу з Притулою та Горбуновим

У нещодавньому інтерв'ю Маша Єфросиніна розповіла про дружбу із зірковими колегами Сергієм Притулою та Юрієм Горбуновим. Як виявилось, спілкування з одним із шоуменів завершилось особистою образою.

23-річна дружина Остапчука Полтавська вже має план на випадок розлучення: “Чоловіки не завжди назавжди”

Молода дружина Володимира Остапчука розкрила своє ставлення до фінансового утримання в стосунках. Чим займається Полтавська, аби не залежати від зіркового чоловіка?

Він пішов від дружини, вона стала коханкою: Соловій та Вакарчук вперше розповіли про свої стосунки

Христина Соловій та Святослав Вакарчук завжди дотримувалися однакової політики стосовно спілкування з пресою: жодних деталей щодо особистого життя.