Зірка “Євробачення” Джамала нарешті досягла бажаного та покинула Україну: тепер місцем зупинки став Монреаль

Відома співачка України кримськотатарського походження Джамала покинула Україну й вирушила у свій співочий благодійний тур для допомоги країні коштами.

Зірки України усілякими силами намагаються вносити вагому грошову допомогу, яка кожного дня допомагає постраждалим людям та бійцям ЗСУ. Співачка Джамала з початку війни не стояла осторонь, а тому на культурному фронті своїм співом розповідала, що відбувається на її землі.

Музична виконавиця одного разу вже отримала визнання серед слухачів Європи, адже пісня “1944” на конкурсі “Євробачення” знайшла відгук у серцях кожного слухача, а нині вона набула нового звучання, проте подібного сенсу.

Джамала на Євробаченні 2016
Джамала на Євробаченні-2016

У своєму Instagram артистка звітує, яке місто може чекати її наступним, скільки вдалося зібрати й куди розподілиться та чи інша сума. Цього разу співачка розповіла та подякувала за концерт в Торонто й нині перебуває в Монреалі, проте співочий тур проходить досить активно, тому наступним на появу зірки 8 червня чекає Ванкувер.

“Їду далі. Завтра в Монреаль, а 8 червня побачимося у Ванкувері”, – написала Джамала.

Джамала нарешті досягла бажаного та покинула Україну

Усюди, де б знаменитість не була каже, що бачить знаки нашої української символіки: жовті машини, синя сорочка чи сукня у перехожих, або поєднання цих кольорів разом – все нагадує про рідну домівку. З детальним розкладом всіх концертів у різних куточках землі можна ознайомитися в закріпленому дописі в її Instagram, аби українці, які перебувають за кордоном змогли відвідати співочий захід та підтримати свою улюбленицю.

Схожі статті

А-ля Мадонна: 54-річна Ірина Білик кардинально змінила стиль – насамперед заворожує її зачіска та взуття

Українська співачка Ірина Білик обожнює експериментувати із образами. Чим цього разу здивувала своїх фанів знаменитість? Як змінилася зірка після макіяжу від модного стиліста?

Закохався з першого погляду і кинув дружину: як Оля Полякова змусила Вадима Буряковського зробити вибір

Відома українська співачка Оля Полякова неодноразово розповідала у своїх інтерв'ю про те, як саме зав'язався її роман з майбутнім чоловіком, і також розповідала про свою роль коханки.

Він красивий: Тіна Кароль поділилася рідкісним фото 15-річного сина, який зараз живе не в Україні

Відома українська співачка Тіна Кароль показала шанувальникам, як підріс її 15-річний син Веніамін. Хлопець вже протягом кількох років живе та навчається у Великій Британії.

Надя Дорофєєва розповіла про весілля з Мішею Кацуріним: двічі розлученим батьком двох маленьких дітей

Відома українська співачка Надя Дорофєєва вперше прокоментувала своє таємне весілля з ресторатором Мішею Кацуріним та зізналась, чи поладнала з дітьми коханого від першого шлюбу.

Чи повернеться колись Дзідзьо і чому він цього не хоче? Плани співака вийшли назовні: “Будуть інші часи”

2 роки тому Михайло Хома повідомив про те, що ставить на паузу сценічну діяльність його персонажа Дзідзьо. Увесь цей час артист виступав під своїм справжнім ім'ям з доволі серйозною програмою.