Ніяка вона не Ротару: ось яке прізвище легендарна Софія Михайлівна змінила багато років тому

Легенда української естради Софія Михайлівна завжди виступала під псевдонімом Ротару, але у її паспорті цього прізвища ніколи не було. Хто ж артистка насправді?

Знаменита українська співачка Софія Михайлівна Ротару завдяки своєму таланту, працьовитості та професіоналізму стала легендою вітчизняної естради, хоча має молдавське коріння, будувала свою кар’єру за радянських часів і могла б віддати перевагу історичній батьківщині.

Стало відомо, яке справжнє прізвище у Софії Ротару
Софія Ротару розсекретила своє справжнє прізвище

І хоча у Ротару була неймовірна кількість серйозних конкуренток, саме вона змогла зайняти п’єдестал найвідомішої української виконавиці і стати національною гордістю України.

Виконавиця від свого батька отримала прізвище Ротар, яке пізніше переробила на Ротару для милозвучності. І саме під цим псевдонімом вона виступає на сцені до сих пір, і навіть не думає змінювати цього.

Софія Ротару розсекретила своє справжнє прізвище

Як виглядає невістка Софії Ротару
Софія Ротару розсекретила своє справжнє прізвище

Після того, як зірка вийшла заміж за Анатолія Євдокименко вона не взяла його прізвища і продовжила творити під обраним імʼям. Примітно, що рідні сестри Софії Михайлівни також вирішили розділити з нею успіх та почали виступати саме як Ротару. Натомість племінниця зірки, яка також отримала ім’я Соня намагалася позбавитися впливу знаменитого прізвища, але в неї це не вийшло.

Нагадуємо, після початку повномасштабної війни в Україні Софія Михайлівна залишилася на своїй батьківщині та не евакуювалася. Зірка продовжує проживати в Києві у районі Конча-Заспа. Минулого року син та онук артистки потрапили у гучний скандал у зв’язку зі спробою перетнути кордон України незаконно. Чоловіки були затримані, а наступного дня випущені на волю. Чи були Анатолій та Руслан Євдокименки покарані досі невідомо.

Як виглядає єдиний спадкоємець Софії Ротару
Софія Ротару розсекретила своє справжнє прізвище

Тим часом сама Софія Михайлівна активно займається благодійністю, а також час від часу ділиться своїми реакціями на злочини, скоєні під час війни. Зазвичай співачка робить це на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Жодних концертів та виступів 24 лютого вона не організовувала. Співачка також утримується від інтерв’ю, публічних коментарів та поводиться доволі стримано.

Схожі статті

23-річна дружина Остапчука Полтавська вже має план на випадок розлучення: “Чоловіки не завжди назавжди”

Молода дружина Володимира Остапчука розкрила своє ставлення до фінансового утримання в стосунках. Чим займається Полтавська, аби не залежати від зіркового чоловіка?

Він пішов від дружини, вона стала коханкою: Соловій та Вакарчук вперше розповіли про свої стосунки

Христина Соловій та Святослав Вакарчук завжди дотримувалися однакової політики стосовно спілкування з пресою: жодних деталей щодо особистого життя.

Без допомоги професійного стиліста: друга колишня Мурата Налчаджиоглу сама зробила собі зачіску і макіяж

Колишній чоловік Ані Лорак – турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу будує нові стосунки з моделлю. А чим у цей час займається його колишня друга дружина – візажистка Лілія Реус?