69-річна Лайма Вайкуле розповіла, чому не вийшла заміж: “Зараз уже смішно, ліньки і нікому не потрібно”

Знаменита латвійська співачка Лайма Вайкуле дала ексклюзивний коментар, в якому розповіла, чому не наважилася вийти заміж. Усі деталі в статті.

Лайма Вайкуле завжди підкорювала своєю незалежністю, гостротою думки, власним баченням ситуації в світоглядом. Артистка завоювала любов глядачів по всьому світу і має вірну аудиторію, яка завжди готова її захищати.

Лайма Вайкуле розповіла, чому не вийшла заміж

Лайма Вайкуле
Лайма Вайкуле розповіла, чому не вийшла заміж

Примітно, що Лайма не поступається своїми рішеннями суспільству, яке може тиснути на неї у питаннях традиційного характеру. Мова йде про заміжжя, адже Лайма прожила майже все життя з коханою людиною. Цей союз так і не отримав офіційного підтвердження, але співачка має свій погляд на ситуацію і запевняє, що це абсолютно нічого не змінює, а штамп у паспорті їй як раніше не був потрібний, так і зараз про це вже смішно говорити.

“Я незаміжня, але це людина, з якою я прожила все життя разом і в горі, і в радості. Нам не треба ні вінчатися, ні одружуватися. У нас все це сталося”, – розповіла артистка.

Зокрема виконавиця пояснила, що доволі вагомою причиною не виходити заміж за Латковського була необхідність виїздити за кордон, адже в Радянському Союзі і сім’ї не випускали.

“І це була перша причина, через яку нам не треба було реєструвати шлюб. А потім ми якось звикли і вже здавалося: навіщо він потрібен? – цей шлюб? А зараз уже смішно, ліньки і нікому не потрібно. У нас все добре, для чого це нам?”

При цьому артистка відмітила, що вони, як подружжя, соціально захищені. Мовляв, якщо з нею щось станеться, усе її майно все одно дістанеться цивільному чоловіку.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні виконавиця публічно засудила дії російської федерації. Пізніше вона підтримала Максима Галкіна, Аллу Пугачову, Дмитра Монатіка та Андрія Данилка, у їхній проукраїнській позиції.

Нещодавно Лайма пригадала і про Софію Михайлівну Ротару, яка потрапила в скандал після 24 лютого через своє мовчання. Зокрема латвійська співачка зазначила, що її колега дуже важко переживала події, безумовно перебувала на стороні України, але була настільки поглинута своєю родиною та власними хвилюваннями, що не транслювала цього публічно.

Схожі статті

Сумська розповіла, що дочка залишила їй перед тим, як покинути маму заради москви: на згадку від Паперної

Відома українська акторка Ольга Сумська вперше за довгий час публічно пригадала про свою старшу дочку та розповіла про спогад, який залишився від спадкоємиці.

Куди так швидко летить час: 42-річна Лілія Ребрик тільки народила, а найменшій донечці вже місяць (ФОТО)

Відома телеведуча Лілія Ребрик святкує 1 місяць своєї найменшої донечки: зірка показала у соціальних мережах, як проводить час зі всіма своїми доньками. Подробиці.

Аніта Луценко одягла червоний купальник із “Рятувальників Малібу” та показала свій шовковий персик (ФОТО)

Відома фітнес-тренерка Аніта Луценко вразила своїх підписників зовнішнім виглядом: в якому образі з'явилась спротсменка та чим саме здивувала шанувальників?