9 червня: хто сьогодні святкує День ангела? Настя Каменських та Петро Порошенко приймають вітання

Церковні свята відіграють велику роль для всіх вірян, а також тих, хто дякує долі за приємні моменти та захист, який дається нам вище. Дізнаємося, кого сьогодні варто привітати з іменинами.

В давнину вважали, що янгол-охоронець здатен оберігати нас від бід та усіляких неприємностей з більшою силою тоді, коли дитину названо тим ім’ям, які в той день святкували День ангела. Тож, сьогодні варто привітати близьких та рідних таких імен: Аліпій, Петро, Іван, Леонід, Леонтій, Ян, Ніл. Та жінок, яких звуть: Анастасія, Діана та Феодора.

З представників українських знаменитостей здійснення найзаповітнішого бажання у свого ангела-охоронця можуть попросити: співачка Настя Каменських та політик, колишній Президент України Петро Порошенко.

Настя Каменських засвітила округлий живіт
9 червня: хто сьогодні святкує День ангела?

Окрім цього, віряни святкують ще одне свято – пам’ять святої Феодори Олександрійської, тому існують певні правила, яких варто дотриматися цього дня: не сваріться з рідними та друзями й нікого не ображайте; не варто носити в кишенях монет, оскільки це може призвести до втрати фінансів; не вимітайте сміття з будинку та не виносьте його, краще залишіть це на наступний ранок.

Петро Порошенко
9 червня: хто сьогодні святкує День ангела?

Існує різниця між твердженнями “день народження”, “іменини” та “день Ангела”, оскільки це майже одне і теж, але дещо не так. Сьогодні іменини пропонують говорити лише в одному значенні, тобто більше як особисте свято людини, що збігається зі вшануванням однойменного святого. День ангела люди святкують ще і як День свого хрещення, а не тільки за календарем, де зазначено своє ім’я.

Отже, вітаємо всіх вищеперерахованих з їхнім Днем ангела та бажаємо, аби янгол охороняв ще з більшою силою та відповідальністю.

Схожі статті

Теж покинула Україну і гайнула одразу до чоловіка: Каменських несподівано засвітилася за кордоном з Потапом

Після чуток про розставання, співачка Настя Каменських несподівано засвітилася з Потапом. Що робили "колишні" чоловік та дружина на одній кухні? Та хто в той момент був поруч?

Наталія Сумська розповіла про пророцтво, яке почула її мама, а потім і вона: “Прийде на світ Божий”

Знаменита українська акторка Наталія В'ячеславівна Сумська розповіла про неймовірну подію, яка сталася у житті її покійної матері Ганни Іванівни.

Оля Фреймут показала, як змінилася закордоном: обличчя, де час залишив слід, а не лікар уколами ботоксу

Телеведуча Оля Фреймут вперше за довгий час знялася у професійній фотосесії. Як відреагували на нові знімки знаменитості, її шанувальники? Читай далі у матеріалі.

Уникаємо психологічних проблем: Дмитро Карпачов назвав 3 казки, які не варто читати дітям та пояснив чому

Казки відкривають дітям усесвіт, де можливі всілякі пригоди та чудеса. Проте, виявляється, книжки, що ми читаємо дітлахам, потрібно ретельно обирати.

Екс-чоловік Лорак Мурат Налчаджиоглу офіційно розлучився: як відреагувала на це колишня дружина Лілія Реус

10 місяців тривав офіційний шлюб турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу та візажистки Лілії Реус. Фактично пара розлучилася через 5 місяців після весілля.

Артист чи удавальник? Чому Артема Пивоварова звинувачують у кривляннях та як він перепрошував у хейтерів

32-річного виконавця здавалося обожнює вся країна. Проте, навіть у цього талановитого чоловіка є хейтери, що буквально переслідують артиста.