МастерШеф. Професіонали 4 сезон 17 випуск від 10.06.2023: хто покинув шоу – “Поплатився за самовпевненість”

Хто покинув "МастерШеф. Професіонали 4" у 17 випуску від 10.06.2023 вже відомо. Хто покинув проєкт та усі деталі випуску дізнайтеся в нашій статті.

Стало відомо, хто покинув “МастерШеф. Професіонали 4” у 17 випуску від 10.06.2023 вже відомо. На цей раз суддя вирішили, що з кулінарного проєкту має піти Едуард. Чоловік програв битву чорних фартухів та вилетів з шоу.

Хто покинув МастерШеф. Професіонали 4 у 16 випуску

Хто покинув МастерШеф. Професіонали 4 у 17 випуску

Примітно, що глядачі здебільшого очікували, що з шоу піде Іванчук, про що активно писали у коментарях під публікаціями на офіційному акаунті програми в соціальній мережі Instagram. Тим не менш, бажання фанатів доволі часто не збігаються з думкою суддів, і так сталося на цей раз.

Хто покинув шоу МастерШеф. Професіонали 4
Хто покинув шоу МастерШеф. Професіонали 4

У 17 випуску МастерШеф Професіонали-4 кухарям потрібно було приготувати страви для послів Естонії та Туреччини. Країни сильно підтримують Україну, надаючи всебічну допомогу.

Учасники розділилися на дві команди і мали за дві години приготувати шість вишуканих страв, у яких поєднувалися б уподобання Туреччини, Естонії та України. Страви однієї команди сподобалися гостям більше, тому деякі кухарі мали боротися за місце у фіналі на битві чорних.

У 17 випуску проєкт залишив Едуард Лазаренко. Його мотивацією на проекті було створення своєї кулінарної академії та навчання кухарів для роботи у ресторанах. І хоча чоловік все ж таки вимушений піти, він все одно показав блискуче результат, адже увійшов у шостку найкращих.

Нагадуємо, що даний сезон знімався в умовах повномасштабної війни, а також відключень електроенергії. Учасники були вимушені спускатися бомбосховище при повітряні тривозі, а також працювати у нових реаліях. На цей раз усі кухарі розмовляли тільки українською мовою.

Не дивлячись на тривогу аудиторії стосовно того, наскільки успішним вийде 4-й сезон, він приніс телеканалу непогані рейтинги, так як вже відбувається кастинг серед аматорів, а судді знову готуються до зйомок.

Зокрема Ольга Мартиновська повернулася заради шоу з-за кордону, де знаходилася увесь свій вільний час.

Схожі статті

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.