Олена Шоптенко показала єдиного сина, який нічим не нагадує Олега Винника: назвала його не Юліаном, а Олексієм

Відома хореографиня країни Олена Шоптенко показала єдиного сина Олексія та привітала з його днем народження, а також поділилася реакцією хлопчика на її ранковий сюрприз.

Танцювальний проєкт “Танці з зірками” подарував жінці всесвітню славу у кар’єрі, нові знайомства та професійний зріст, адже після того, як жінка багато років була учасницею шоу, далі стала його хореографом.

Парі Олега Винника та Олени Шоптенко пророкували перемогу у 2020, однак свою участь в шоу довелося завершити через прогресування вірусу COVID-19, адже за правилами, якщо учасники двічі не танцюють – на них чекає дискваліфікація.

Олена Шоптенко та Олег Винник
Олена Шоптенко та Олег Винник

Олена Шоптенко показала єдиного сина

Так, нещодавно відома хореографиня замилувала теплими кадрами з єдиним нащадком Олексієм, привітала його з днем народження та показала, як хлопчик відреагував на ранковий сюрприз матусі.

На відео Шоптенко продемонструвала, як син обожнює динозаврів та зрадів повітряним кулькам у вигляді цих тварин. Того дня танцівниця вирішила влаштувати 5-річному нащадку незабутній день пригод та запропонувала відвідати парк розваг для справжніх фанатів динозаврів таких, як він. Також в дописі Шоптенко написала слова привітання з любов’ю вдячністю та висловила йому своє захопленням.

Олена Шоптенко показала єдиного сина

“Вчора було 5 рочків як ти мотивуєш мене ставати кращою версією себе задля прикладу для тебе. З новим твоїм роком, сину! Я люблю тебе до місяця і назад, і так нескінченну кількість разів”, – написала Олена.

Олена Шоптенко показала єдиного сина

Нагадаємо, що зірка нині повернулася до Відня, але з травня перебувала в Києві. Вона сумувала за Україною, домівкою та нашими людьми, але остаточно не може перебувати в столиці задля безпеки свого сина Олексія.

Схожі статті

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.

“Розділяє недосказаність і мовчання”. Екс-дружина Пономарьова Мозгова зробила заяву про стосунки з чоловіком

Відома українська продюсерка та колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова вперше висловилася про стосунки з чоловіком на відстані.

Марія Яремчук вагітна: співачка не змогла приховати майбутнього поповнення і показала свій великий живіт

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже 5 років не виступає на сцені, однак нещодавно стало відомо, нібито артистка чекає на поповнення в сім'ї.

Повернення до Костянтина Меладзе, борги і таємні стосунки з відомим актором: як зараз живе Віра Брежнєва?

З моменту повідомлення про розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе пройшов майже рік, і за цей час багато чого змінилося. Як зараз живе співачка?

“Просто не скажу”: фаворит Тіни Кароль зізнався, чи дійсно поп-діва погано ставиться до своїх підопічних

Молодий артист Віталій Окс розповів про відношення діви української поп-музики Тіни Кароль до співаків, що потрапляють до неї під опіку. Він відкрив справжнє обличчя улюблениці публіки.

МастерШеф 13 сезон 13 випуск від 04.05.2024: хто назавжди покинув шоу – “Спочатку вона мені подобалася”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Щоб дізнатися, хто з учасників не впорався з викликом у цьому випуску та за рішенням суддів вилетів із шоу, ознайомтеся з нашим матеріалом.