Мурат Налчаджиоглу, Ектор Хіменес-Браво, Євген Сморигін та інші зірки-іноземці, які переїхали до України

В українському шоу-бізнесі є безліч чоловіків, які довго намагалися отримати громадянство, але встигли стати доволі знаменитими. Хто ж вони такі, дізнайтеся в нашій статті.

В українському шоу-бізнесі є доволі помітна частина знаменитостей, які обрали Україну у якості платформи для розвитку та побудування кар’єри, так як не являються її уродженцями.

Ектор Хіменес-Браво

Ектор показав неохайну зачіску
Зірки, які проміняли батьківщину на Україну

Відомий український шеф-кухар насправді народився у Колумбії, і саме там розпочав свій непростий та тернистий шлях до мрії. Зірка мав серйозні проблеми у стосунках з батьком, але все ж таки чоловік передав зірковому сину любов до ресторації. Своїм другим домом Ектор називав тривалий час Канаду. Але після початку повномасштабної війни заявив, що це саме Україна.

Амадор Лопес

Амадор Лопес
Зірки, які проміняли батьківщину на Україну

Амадор Лопес прибув Україну з Венесуели. Тут зірка підкорив публіку своїми запальними танцями, яскравою харизмою та відкритим, добрим серцем. Громадянство України чоловік намагався отримати нескромно довго. Іронічно, що сталося це саме перед початком повномасштабної війни, що унеможливило для Амадора виїзд за кордон.

Мурат Налчаджиоглу

Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу
Зірки, які проміняли батьківщину на Україну

Хоча Ані Лорак і не користується любов’ю в Україні, її колишньому чоловіку Мурату також довелося доволі нелегко, адже публіка тривалий час засуджували його за зради співачці. Лише після 24 лютого на турецького бізнесмена подивилися абсолютно під іншим кутом. А все тому, що на відміну від екс-дружини підприємець цілком та повністю підтримав Україну, допомагав біженцям досягти кордону і активно говорив про свою позицію на весь світ.

Євгеній Сморигін

Євген Сморигін
Зірки, які проміняли батьківщину на Україну

Зірка “Дизель Студіо”, відомий білоруський актор та гуморист Євген Сморигін так і не отримав українське громадянство до повномасштабної війни, яку російська федерація розв’язала проти України. За словами Сморигіна, раніше отримання українського громадянства не було для нього гострим питанням. Втім, коли в бік його будинку в Україні полетіли ракети та пішли війська з його рідної Білорусі, артист прийняв рішення отримати саме український паспорт.

Схожі статті

Танцювала балет і стала домогосподаркою: чим не догодила перша дружина Юрія Горбунова, що пішов до Осадчої

Продюсер Юрій Горбунов рідко розповідає про свою колишню родину - дружину, яка була старша на 10 років і приймальню дочки, але якщо запитають, то обов'язково відповідає.

“Ніхто не бачив цього”: Євген Клопотенко зізнався, що порушив правила проєкту “МастерШеф” задля перемоги

Відомий кухар Євген Клопотенко зізнався, на що йому довелося піти заради перемоги у 5 сезоні наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф".

Не все так ідеально: як виглядає волосся Кароль насправді – без перуки та професійної допомоги стилістів

Співачка Тіна Кароль на публіці завжди намагається виглядати ідеально. У цьому їй допомагають стилісти та візажисти. А як виглядає зірка, коли професіоналів поряд немає?

Наталія Могилевська “ненароком” показала свою розкішну автівку: джип ціною в нову квартирку (ФОТО)

Співачка Наталія Могилевська похвалилася своєю елітною дорогою машиною, яка за останній рік об'їздила тисячі кілометрів бездоріжжям - горами та путівцями.

Це ще не межа: мама Дана Балана вразила новими “талантами” і виглядом. Їй 66 років, а як дівчинка-підліток

Мама молдавського співака Дана Балана, якій виповнилося 66 років, вразила своєю фізичною формою і не лише. Чим цього разу здивувала неперевершена Людмила Балан.

Мармурова підлога, мармурові стільці і браві красені позаду: Ольга Сумська показала, як живе у розкошах

Популярна українська актриса Ольга Сумська вирішила оновити інтер'єр своєї квартири, де мешкає з чоловіком Віталієм Борисюком та молодшою дочкою Ганною. Що з цього вийшло.